Lambo 1.400 ίππων «αγοράζει χωράφι» σε κόντρα με Hayabusa (+video)

Οι λόγοι για τους οποίους οι αυτοσχέδιοι αγώνες είναι παράνομοι και επικίνδυνοι, δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ανάλυση. Εάν παρόλο το αυτονόητο της υπόθεσης, όμως, θέλετε ένα δυνατό σοκ για να πειστείτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε το video που ακολουθεί.

Δείτε ακόμα: Η μαγεία της ενεργής αεροδυναμικής της Lamborghini σε ένα video

Σε αυτό απεικονίζονται μια βελτιωμένη Lamborghini Huracan Performante κι ένα ζευγάρι Suzuki GSX-R 1.300 Hayabusa, να επιλύουν τις διαφορές τους σε δημόσιο δρόμο. Προφανώς τα 640 άλογα από τον ατμοσφαιρικό V10 των 5.2 λίτρων δεν ήταν αρκετά για τον ιδιοκτήτη του ιταλικού supercar, το οποίο γενικά αποτελεί αντικείμενο λατρείας για τον χώρο της βελτίωσης. Αρκετά διπλοτουρμπισμένα δείγματα ξεπερνούν με άνεση τους 1.000 ίππους, όπως αυτό, το οποίο παράγει 1.400 ολόκληρους ίππους! Το ζήτημα έγκειται στο γεγονός πως η τεράστια ιπποδύναμη, προϋποθέτει αντίστοιχα επίπεδα ικανοτήτων από τον άνθρωπο που επιχειρεί να τα χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε επίσης: Lamborghini-«δαίμονας» πιάνει 413 χλμ./ώρα σε 800 μέτρα! (+video)

Κάτι τέτοιο εδώ δεν ισχύει, καθώς ο οδηγός της λευκής Huracan στο «άνοιγμα» με τις ιαπωνικές supersport μοτοσυκλέτες χάνει τον έλεγχο και καταλήγει σε παρακείμενο χωράφι. Για καλή του τύχη -και όσων μοιράζονταν το οδόστρωμα με εκείνον τη δεδομένη στιγμή- δεν συγκρούστηκε με άλλο όχημα, ενώ και το σημείο όπου σημειώθηκε το «έβγα» αποτελείτο από γρασίδι με αποτέλεσμα το πανάκριβο αυτοκίνητο να βγει αγρατζούνιστο από το ατυχές περιστατικό. Την επόμενη φορά, όμως;

https://www.youtube.com/watch?time_continue=360&v=ks9zjATpdyg

Get it on Google Play Download on the App Store