Lamborghini Huracan εναντία στο ηλεκτρικό Tesla (+video)

Έφτασε η εποχή που πλέον τα ηλεκτρικά μοντέλα είναι πιο γρήγορα ακόμη και από ένα supercar όπως η Lamborghini Huracan Performante; Αυτή την απορία είχαν  και οι συντελεστές του καναλιού DragTimes οι οποίοι πήραν το Tesla Model S P100D για να μπορέσουν να έχουν την απάντησή τους.

Δείτε ακόμη: Απίθανο, πισωκίνητο Toyota Auris 1.000+ PS (+video)

Πριν όμως δούμε το video για να μάθουμε το νικητή, ας πούμε δύο λόγια για τους δύο μονομάχους. Η Lamborghini Huracan Performante εφοδιάζεται με έναν 5.2 λτ. V10 κινητήρα ο οποίος αποδίδει 640 ίππους και η κίνησή του μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω κιβωτίου διπλού συμπλέκτη εφτά σχέσεων. Από την άλλη έχουμε το Tesla Model S P100D (v. Ludicrous) το οποίο αποδίδει 590 ίππους και είναι και αυτό τετρακίνητο.

Διαβάστε επίσης: Τι καίει και πόσα τέλη πληρώνει η Bugatti Chiron;

Για όσους αναρωτιέστε για ποιο λόγο η Huracan ξεκινά υποτονικά, είναι επειδή είναι ολοκαίνουργια και ο ιδιοκτήτης της δεν ήθελε να την πιέσει ακόμη με βίαιες εκκινήσεις από στάση. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του καναλιού υπόσχονται και δεύτερο γύρο, με τα δύο αυτοκίνητα και αυτή την φορά τη Lamborghini να τα δίνει όλα…

Get it on Google Play Download on the App Store