Μικρή γεύση από το νέο αγωνιστικό της Hyundai (+video)

Το πρώτο της ηλεκτρικό αγωνιστικό θα μας παρουσιάσει η Hyundai στην έκθεση της Φρανκφούρτης και η οποία μέσα από ένα πρωτότυπο video μας έδωσε μια γεύση!

Η σκηνοθεσία του μικρής διάρκειας βίντεο είναι εμπνευσμένη από τον Frankenstein και πρωταγωνιστής είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του World Touring Car Cup, Gabriele Tarquini.

Δείτε ακόμα: Αυτό είναι το εντελώς νέο Hyundai i10

Το νέο ηλεκτρικό αγωνιστικό της Hyundai εμφανίζεται στο video να είναι καλυμμένο κάτω από ένα σεντόνι, με τον Tarquini να συνδέει ένα σωρό πρίζες και εν συνεχεία να σηκώνει έναν διακόπτη και να ακολουθεί ένα μικρό… βραχυκύκλωμα, αλλά στο τέλος του video φαίνεται πως το ηλεκτρικό της Hyundai έχει έρθει στη… ζωή και ο Tarquini σηκώνει το σεντόνι. Το video σαφώς και δεν αποκαλύπτει πολλά, παρά μόνο ορισμένες λεπτομέρειες από τα χαρακτηριστικά του. Έτσι λοιπόν διακρίνεται το εμπρός σπλίτερ, οι τροχοί, αλλά και η πίσω μεγάλη αεροτομή, έχοντας τα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας της Hyundai, αλλά και τα λογότυπο του τμήματος «Ν».

Διαβάστε επίσης: Η Hyundai σε πληρώνει για να κάνεις test drive τα μοντέλα της

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα, με την Hyundai να αναφέρει πως όλα θα αποκαλυφθούν στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Παρόλα αυτά υψηλά ιστάμενα στελέχη της Hyundai Motorsport ανέφεραν, πως το ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όραμα της μάρκας για το μέλλον, αλλά και το πάθος τους για τεχνολογίες αιχμής.

Get it on Google Play Download on the App Store