Όταν είσαι «κολλημένος» με το τιμόνι! (+video)

Όταν είσαι λάτρης του βολάν θες να οδηγήσεις ότι έχει ρόδες. Αλλά αυτός ο άνδρας στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής το παράκανε!

Γιατί; Γιατί πολύ απλά θεώρησε πολύ λογικό να κυκλοφορήσει με ένα ηλεκτρικό παιδικό αυτοκινητάκι στους πολύβουους δρόμους της πόλης. Αφορμή να στάθηκε κάποιο στοίχημα μεταξύ φίλων ή μήπως η τροχαία του είχε πάρει δίπλωμα και ήταν η εναλλακτική του για να πάει τη βόλτα του;

Δείτε ακόμα: Πήγε για test drive παρέα με το 3,66 μ. φίδι του!

Μέχρι και την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές ουδείς γνωρίζει το λόγο για τη συγκεκριμένη ενέργεια, μιας και κανείς δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει τον… «οδηγό» και να τον ρωτήσει γιατί προέβη σε μια τόσο επικίνδυνη πράξη, με συνεχόμενες αλλαγές λωρίδων χωρίς καν να κοιτάει, ενώ δεν φαίνεται να τον απασχολεί ότι ίσως να μην ήταν ορατός από τους άλλους οδηγούς λόγω του χαμηλού ύψους του οχήματός του.

Διαβάστε επίσης: Νέα οδηγός περνάει μέσα από τζαμαρία ενώ αγοράζει αυτοκίνητο (+video)

Το περίεργο αυτό συμβάν κατέγραψε ο φοιτητής Corbin Weaver ο οποίος κατευθυνόταν προς τη σχολή του, με το βίντεο να γίνεται αμέσως viral. Έπειτα από την έκταση που έλαβε το εν λόγω περιστατικό, η αστυνομία της πολιτείας της Φιλαδέλφεια αναζητά τον συγκεκριμένο κύριο. Αν τον βρείτε, πέρα από τις νόμιμες κυρώσεις, παρακαλούμε ρωτήστε τον γιατί το έκανε, μιας και είμαστε τρομερά περίεργοι να καταλάβουμε το σκεπτικό του.

https://twitter.com/i/status/1165691029070237698

Get it on Google Play Download on the App Store