Όταν η τύχη σου χαμογελάει… (+video)

Η οδήγηση είναι δύσκολη και απαιτεί όλη μας την συγκέντρωση αφού ακόμη και η παραμικρή απροσεξία για δευτερόλεπτα μπορεί να οδηγήσει στο μοιραίο. Δεν είναι λίγες οι φορές εξάλλου που βλέπουμε τριγύρω μας ή έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αφηρημένους ή απρόσεκτους οδηγούς.

Δείτε ακόμη: Ρεκόρ ταχύτητας 402,5 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο!

Όπως ακριβώς αυτός που θα δούμε στο video πιο κάτω, ο οποίος παραλίγο να προκαλέσει δύο ατυχήματα αλλά τελικά ευτυχώς για όλους δεν έγινε κάτι άσχημο. Όπως φαίνεται και στο video, από το 40ο δευτερόλεπτο και έπειτα, ο οδηγός του Lexus φρενάρει τελευταία στιγμή, παρά το γεγονός πως είχε εξαιρετική ορατότητα προς το κόκκινο φανάρι.

Διαβάστε επίσης: VW up! GTI VS Golf GTI Mk2: Πιο είναι πιο γρήγορο;

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό του λίγα μόλις μέτρα πριν συγκρουστεί με επερχόμενο αυτοκίνητο και λίγο μετά τη διάβαση. Όταν όμως αποφάσισε να κάνει όπισθεν για να σταματήσει πριν τη διάβαση όπως προβλέπεται φάνηκε για δεύτερη φορά απρόσεκτος, αφού δεν έλεγξε τον καθρέφτη του και έτσι παραλίγο να πατήσει τον πεζό που εκείνη την στιγμή διέσχιζε τον δρόμο. Τελικά κανείς δεν τραυματίστηκε και η τύχη φάνηκε γενναιόδωρη με όλους…

Get it on Google Play Download on the App Store