Όταν το αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο από τα χέρια σου… (+video)

Το Lexus LF-A είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό supercar, ο V10 των 4.8 λίτρων του οποίο αποδίδει 560 ίππους, στους πίσω τροχούς. Επομένως όπως καταλαβαίνεις δεν είναι εύκολο πράγμα να το πας γρήγορα και ειδικά όταν βρίσκεσαι σε δημόσιο δρόμο, όπου οι κίνδυνοι είναι πολλοί και ο χώρος για να αντιδράσεις περιορισμένος.

Δείτε ακόμη: Πυροβολεί Mercedes για να δει αν είναι αλεξίσφαιρη (+video)

Αυτό το κατάλαβε καλά ο οδηγός του Lexus LF-A που θα δούμε πιο κάτω στο video και μάλιστα με τον σκληρό τρόπο. Και αυτό γιατί όταν προσπάθησε να επιταχύνει, προφανώς με το γκάζι στο πάτωμα, το αυτοκίνητο έχασε πρόσφυση και το πίσω μέρος άνοιξε την πορεία του. Ο οδηγός του προσπάθησε να διορθώσει την πορεία του με ανάποδο τιμόνι, αλλά ο χώρος που είχε στην διάθεσή του ήταν πολύ μικρός, αφού στα αριστερά του είχε λεωφορείο και στα δεξιά του πεζοδρόμιο.

Διαβάστε επίσης: Τρομακτική διαφορά ανάμεσα σε γνήσια και αντίγραφα φρένα (+video)

Τελικά, το αυτοκίνητο κατέληξε σε μία κολόνα φωτισμού, αφού πρώτα έπεσε στο πεζοδρόμιο και μετά πέρασε εμπρός από το λεωφορείο, χωρίς να έρθει σε επαφή με αυτό. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς στο ατύχημα, ούτε και οι δύο επιβάτες του Lexus LF-A.

Get it on Google Play Download on the App Store