Πήγε για γύρισμα και του κάηκε το Jeep Wrangler (+video)

Είναι γνωστή η έκφραση «να σου καεί το βίντεο», που χρησιμοποιούσαμε παλαιότερα για να εκφράσουμε την αγανάκτηση μέσω εκδικητικών συναισθημάτων. Που να ήξερε ένας YouTuber ότι όχι μόνο «πιάνει», αλλά αφορά και τα αυτοκίνητα. Στην προκειμένη ένα άτυχο Jeep Wrangler.

Δείτε ακόμα: Γυναίκα τα κάνει «λίμπα» σε ξεπαρκάρισμα (+video)

Ο Casey Kaiser παρουσιάζει μια εκπομπή στο κανάλι που διατηρεί στο YouTube, στην οποία παρουσιάζει εκτός δρόμου περιπέτειες και γενικά δραστηριότητες για τους φυσιολάτρες. Στο τελευταίο του εγχείρημα ήθελε να δοκιμάσει τις αντοχές του, διανυκτερεύοντας σε ένα απόμακρο σημείο της ερήμου στο Όρεγκον. Υπολόγισε, όμως, χωρίς τον «ξενοδόχο». Ο οποίος, στην προκειμένη, ήταν όχι οι δικές του αντοχές αλλά αυτές του Wrangler. Ενόσω ο Kaiser ψάχνει μέρος για να στήσει την σκηνή του, κατεβαίνει από το Jeep και βλέπει καπνούς να βγαίνουν από τον κινητήρα. Το άνοιγμα του καπό τροφοδότησε την πυρκαγιά με άφθονο οξυγόνο, η οποία φούντωσε μονομιάς. Ο Αμερικανός προσπάθησε να την περιορίσει με τον πυροσβεστήρα, όμως το υγρό δεν έφτασε κι έτσι η πυρκαγιά επεκτάθηκε στην καμπίνα των επιβατών.

Διαβάστε επίσης: Ανανεωμένο Jeep Cherokee: Νέοι κινητήρες και εμφάνιση

Αφού δεν έκαναν πολλά και τα μπουκάλια με νερό που άδειασε στο 4×4, ο YouTuber πήρε απόφαση το αναπόφευκτο και άφησε το Wrangler να «λαμπαδιάσει». Όπως αναφέρει κι ο ίδιος, το περιστατικό έλαβε χώρα σχεδόν 50 χιλιόμετρα μακριά από κεντρικούς δρόμους-στη μέση του πουθενά, με άλλα λόγια. Μάλιστα χρειάστηκε να στείλει τις συντεταγμένες του GPS σε έναν φίλο του, ώστε να τον βρει και να τον παραλάβει. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα.

Get it on Google Play Download on the App Store