Τον πήρε σβάρνα για πάνω από 1 χιλιόμετρο! (+video)

Είναι γνωστό τοις πάσοι πως οι οδηγοί φορτηγών έχουν πρόβλημα με την ορατότητα όταν κάποιος ή κάτι διέρχεται ακριβώς μπροστά από τον τράκτορα. Για αυτό και οι πεζοί συμβουλεύονται να μην περνάνε μπροστά από φορτηγό στα φανάρια, καθώς σε περίπτωση που τους «πιάσει» πράσινο η κυκλοφορία υπάρχει ο κίνδυνος να μην γίνουν αντιληπτοί, με αυτονόητα και εξόχως δυσάρεστα αποτελέσματα.

Δείτε ακόμα: Για αυτό δεν αφήνουμε τσάντες στη θέση του συνοδηγού (+video)

Άλλο πεζός, βέβαια, κι άλλο Mercedes SLC. H κατάληξη πάντως στο Τέξας ήταν η ίδια, καθώς ο οδηγός μιας νταλίκας δεν αντελήφθη την παρουσία του γερμανικού roadster στον προφυλακτήρα του βαρέος οχήματος, πηγαίνοντάς τη κυριολεκτικά «σβαρνώντας» για περισσότερο από 1.000 μέτρα! Όταν τελικά πήρε χαμπάρι για το τι εξελισσόταν μπροστά του, από τις κόρνες και τις φωνές των υπολοίπων χρηστών του αυτοκινητοδρόμου στο Σαν Αντόνιο, σταμάτησε και περίμενε καρτερικά την Τροχαία.

Διαβάστε επίσης: Μάγκας! Του έσκασε το λάστιχο με 300 χλμ./ώρα αλλά το έσωσε (+video)

Το πρωτοφανές συμβάν, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έμεινε εκεί και συνέχισε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες. Ο οδηγός της Mercedes αξιώνει αποζημίωση που αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια, καθώς η μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλλε κατά του «θύτη» σημειώνει βαρείς τραυματισμούς και πολλαπλές κακώσεις. Η συνέχεια επί των δικαστηρίων.

https://www.facebook.com/100001599881969/videos/1926593760737268/

Get it on Google Play Download on the App Store