Έφτιαξε Lada κουπέ και του έβαλε παπούτσια… (+video)

Αυτό το κανάλι στο youtube, το Garage 54, είναι πραγματικά ότι πιο… αλλόκοτο έχουμε βρει στο διαδίκτυο. Κάτι που οφείλεται στις φαεινές ιδέες του δημιουργού του, ενός Ρώσου μηχανικού που έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

Δείτε ακόμη: Πήγαν να τον κλέψουν, πήγε να τους πατήσει (+video)

Ιδέες οι οποίες πραγματικά σε κάνουν να αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να τις σκέφτηκε ανθρώπινος νους. Σε αυτές τις ιδέες ανήκει και το καινούργιο εγχείρημα του Ρώσου μηχανικού, που σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει παπούτσια αντί για ελαστικά σε ένα Lada,το οποίο ο ίδιος έχει μετατρέψει σε κουπέ. Κάτι που για να το κάνει έκοψε το αυτοκίνητο και μείωσε το μεταξόνιό του, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις εικόνες.

Για να μπορέσει να χρησιμοποιήσει παπούτσια αντί για ελαστικά, έφτιαξε δύο μεταλλικούς τροχούς, τους οποίους τοποθέτησε στον πίσω άξονα του αυτοκινήτου. Οι άκρες τους ήταν σχεδιασμένες έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν παπούτσια.

Διαβάστε επίσης: Τσιμεντωμένο Lada αρνείται να πεθάνει (+video)

Βέβαια, οι πίσω τροχοί είναι αρκετά μεγάλοι και έτσι το αυτοκίνητο έχει άνιση απόσταση από το έδαφος. Παρόλα αυτά, φαίνεται να μπορεί να κυλήσει κανονικά, έστω και με χαμηλή ταχύτητα. Πάντως μετά το τέλος της βόλτας τα παπούτσια ήταν για πέταμα. Εμείς να του θυμίσουμε πως κατά καιρούς οι εταιρείες ελαστικών έχουν παρουσιάσει παπούτσια, επομένως ίσως έπρεπε να επιλέξει αυτά και όχι τυχαία μάρκα.

Get it on Google Play Download on the App Store