Τράκαρε με 200 χλμ./ώρα πάνω σε φορτηγό και έζησε (+video)

Η υπερβολική ταχύτητα εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα ατυχήματα και δυστυχήματα στους δρόμους. Παρόλα αυτά κάποιοι επιμένουν να αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες, ακόμη και αν είναι βράδυ, βάζοντας τον εαυτό τους σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς η ορατότητα είναι μειωμένη τις νυχτερινές ώρες, λόγω του χαμηλού φωτισμού.

Δείτε ακόμη: Δημοπρασία αυτοκινήτων ΟΔΔΥ – Αυτή είναι η νέα λίστα

Αυτό έκανε και ο οδηγός του αυτοκινήτου που θα δούμε στο video πιο κάτω να συγκρούεται με ταχύτητα 200 χλμ./ώρα (αν κρίνουμε από το ότι το αυτοκίνητο με την κάμερα, από το οποίο καταγράφηκε το γεγονός, πήγαινε με 211 χλμ./ώρα στην αριστερή λωρίδα) επάνω σε μία νταλίκα η οποία επιχειρούσε εκείνη την ώρα να κάνει αριστερή στροφή.

Προφανώς και ο οδηγός της νταλίκας θα έπρεπε να είναι πιο σίγουρος για το αν μπορεί ή όχι να κάνει αριστερή στροφή (η οποία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν επιτρέπεται ή όχι στο συγκεκριμένο σημείο). Παρόλα αυτά είναι μεγάλο λάθος και του οδηγού του αυτοκινήτου να τρέχει τόσο γρήγορα.

Διαβάστε επίσης: Οδήγηση με ισχυρούς ανέμους. Τι πρέπει να προσέχουμε (+video)

Όπως και να έχει το κακό έγινε, αλλά ευτυχώς κανείς δεν έχασε την ζωή του παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το συμβάν μας έρχεται από την Ουκρανία και μας θυμίζει με τον πιο πειστικό τρόπο πως τα 130 χλμ./ώρα που έχουμε στους αυτοκινητόδρομους είαι αρκετά…

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=nM1vIbeT_ZI

Get it on Google Play Download on the App Store