Τρέλα! Τους τράκαρε και ήθελε να το σκάσει… (+video)

Το παρακάτω περιστατικό που θα δούμε στο video συνέβη στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι, στο οποίο έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα, ο οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων που συμμετείχαν σε αυτό θέλησε να εγκαταλείψει το σημείο. Μάλιστα πρέπει να ήταν τόσο απελπισμένος που παρά την κακή κατάσταση του αυτοκινήτου του δεν το έβαζε κάτω.

Δείτε ακόμη: Έβαλε coca-cola αντί βενζίνη σε BMW 325i (+video)

Για κακή του τύχη όμως, η συμπεριφορά του καταγράφηκε σε κινητό και έτσι δεν πρόκειται να την γλιτώσει. Μάλιστα φαίνεται ξεκάθαρα πως προσπαθεί να φύγει, την στιγμή που άλλοι του κλείνουν τον δρόμο και του επιτίθενται για να τον σταματήσουν.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο Nissan με ψησταριά! (+video)

Μάλιστα ήρθαν και κάποια αυτοκίνητα σε μία προσπάθεια να του κλείσουν τον δρόμο και να τον εγκλωβίσουν. Μάλιστα ένας από αυτούς, βγήκε με σφυρί και άρχισε να σπάει τα παράθυρα του αυτοκινήτου. Ο οδηγός του ασημένιου Infiniti κατάφερε να το σκάσει… αλλά η αστυνομία τον συνέλαβε λίγο αργότερα. Τραυματίες δεν υπήρχαν από το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα. Είναι καλό όμως να θυμόμαστε πως ποτέ μα ποτέ δεν εγκαταλείπουμε το σημείο του ατυχήματος.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=D9C0pCt3JIY

Get it on Google Play Download on the App Store