Τσακώθηκαν και τον πάτησε… (+video)

Και όταν λέμε τον πάτησε κυριολεκτούμε, καθώς ο οδηγός αυτού του Mazda3 έριξε με το αυτοκίνητό του τον αναβάτη της μοτοσυκλέτας και τον πάτησε, ευτυχώς ελαφρά. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του Mazda3 έκλεισε άθελα του αυτόν της μοτοσυκλέτας. Αυτό είχε σαν συνέπεια να ξεκινήσει ένας καυγάς ανάμεσα στους δύο άντρες με την κατάληξη να  είναι αυτή που θα δείτε και στο video πιο κάτω.

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Δρόμος παίζει μουσική και βασανίζει κατοίκους (+videos)

Το συγκλονιστικό αυτό video μας έρχεται από τη Φλόριντα και σίγουρα θα επιφέρει στους εμπλεκόμενους βαριές τιμωρίες, ειδικά στον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος θα κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο οδηγός για φθορά ξένης περιουσίας αφού φαίνεται να χτυπά το αυτοκίνητο. Ενέργεια η οποία ήταν και αυτή που έκανε τον οδηγό του αυτοκινήτου να χάσει την ψυχραιμία του.

Διαβάστε επίσης: Το εσωτερικό περιστροφικού κινητήρα στις 18.000 σ.α.λ. (+video)

Όπως και να έχει θυμίζουμε για ακόμη μία φορά πως ο δρόμος δεν είναι πεδίο για να κάνουμε τους εγωισμούς μας και να τσακωνόμαστε γιατί τα νεύρα δεν ξέρεις τελικά που θα οδηγήσουν… Για καλή του τύχη πάντως ο αναβάτης δεν φαίνεται να έπαθε κάτι σοβαρό αφού σηκώθηκε αμέσως μετά το ατύχημα.

Get it on Google Play Download on the App Store