Παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Nissan Note

Λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του Nissan Note e-POWER (διαβάστε εδώ τα πάντα για το καινοτόμο Nissan Note e-POWER) η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε το ανανεωμένο Versa Note που αφορά την αμερικάνικη αγορά, αλλά οι αλλαγές του αναμένεται να περάσουν και στην ευρωπαϊκή έκδοση.


Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και από τις εικόνες, το εμπρός μέρος είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και έχει τη νέα μάσκα την οποία βλέπουμε πλέον και σε άλλα μοντέλα της Nissan, όπως το νέο Micra. Οι προφυλακτήρες είναι ελαφρώς ανασχεδιασμένοι, ενώ τα πίσω φώτα έχουν αλλαγμένα κάτοπτρα.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι περιορισμένες και εντοπίζονται στις μεγαλύτερες ποτηροθήκες και στη θέση των υποδοχών για USB και παροχή ρεύματος 12V.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Note, τουλάχιστον για την αμερικάνικη αγορά, θα έχει έναν βενζινοκινητήρα 1.6 λτ. ο οποίος θα συνδυάζεται με νέας γενιάς αυτόματο κιβώτιο CVT το οποίο η Nissan ονομάζει Xtronic. Αυτό χάρη στο επαναπρογραμματισμένο D-Step Logic Control εξομοιώνει την ύπαρξη σχέσεων δίνοντας μια πιο ρεαλιστική αίσθηση.

Το παζλ των αλλαγών ολοκληρώνει η πλουσιότερη παλέτα χρωμάτων αμαξώματος αλλά και η μεγαλύτερη ποικιλία στα σχέδια ζαντών αλουμινίου.

Get it on Google Play Download on the App Store