Συλλεκτικό Nissan Navara με άγριες διαθέσεις

Οι ειδικές και συλλεκτικές εκδόσεις αυτοκινήτων δεν χρειάζεται να αφορούν πάντοτε σπορ μοντέλα ή supercars. Εξάλλου και τα υπόλοιπα έχουν ψυχή, ακόμη και αν είναι pick-up. Έτσι, η Nissan παρουσίασε μία νέα, συλλεκτική έκδοση του Navara η οποία ονομάζεται Trek-1°.


Το συλλεκτικό Nissan Navara Trek-1° αντλεί την ονομασία του από την γεωγραφική θέση της ερήμου Ναβάρα στην Ισπανία. Τα 1.500 κομμάτια που θα κατασκευαστούν από αυτό, θα διατεθούν αποκλειστικά την ευρωπαϊκή αγορά, συμπεριλαμβανομένης της Αγγλίας.

Πρόκειται για μία έκδοση η οποία θα βασίζεται στην κορυφαία εξοπλιστικά Tekna, και θα είναι αποκλειστικά διπλοκάμπινη, ενώ θα διατεθεί σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο.

Δείτε επίσης: Nissan Qashqai, Juke και Pulsar με αναβάθμιση ισχύος

Οι αλλαγές της συγκεκριμένης, συλλεκτικής έκδοσης, περιλαμβάνουν LED φώτα στην οροφή, ενσωματωμένα στις μαύρες μπάρες της καρότσας που βγαίνουν πάνω από τον ουρανό του αυτοκινήτου, κάλυμμα καρότσας καθώς και μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Στα επιπλέον εξοπλιστικά στοιχεία της έκδοσης Trek-1° συναντάμε ηλιοροφή, δερμάτινο σαλόνι, θερμαινόμενα καθίσματα για τους εμπρός επιβάτες, κοτσαδόρο και μπλοκέ διαφορικό.

Κάτω από το καπό του συλλεκτικού Nissan Navara Trek-1° συναντάμε τον πετρελαιοκινητήρα 2.3 λτ. twin-turbo στις εκδόσεις 160 και 190 ίππων με την δεύτερη να προσφέρεται προαιρετικά και με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store