Νέο συλλεκτικό Nissan Micra Bose Personal Edition

 

H Nissan δημιουργεί μια νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση για το καινούργιο Micra, με την οποία θέλει να τονίσει και τον premiumχαρακτήρα του μικρού μοντέλου, γιορτάζοντας παράλληλα την συνεργασία της ιαπωνικής φίρμας με τη γνωστή εταιρεία κατασκευής ηχοσυστημάτων Bose.

Το νέο Nissan Micra Bose Personal Edition όπως ονομάζεται η έκδοση, βασίζεται πάνω στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Tekna και εφοδιάζεται με ένα εξελιγμένο ηχοσύστημα Bose Personal, το οποίο διαθέτει δύο ειδικά ηχεία μέσα στο προσκέφαλο του οδηγού. Με αυτό τον τρόπο προσφέρεται μια μοναδική ακουστική εμπειρία 360 μοιρών για τον οδηγό.

Δείτε ακόμα: Νέο Nissan Micra: Τιμές, εκδόσεις και πότε έρχεται

Παράλληλα, το νέο ηχοσύστημα της Bose δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να προσωποποιήσει την ακουστική του εμπειρία, μέσω του συστήματος Bose Personal Space Control, που ενσωματώνεται στις ρυθμίσεις του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου.  

Από εκεί και πέρα, η νέα έκδοση του Micra προσφέρεται σε μόνο δύο εξωτερικά σπέσιαλ χρώματα (μαύρο και γκρι), που συνδυάζονται με πορτοκαλί λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες, τις πόρτες, το καπό, την οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών, ενώ υπάρχουν και σκουρόχρωμες ζάντες 17 ιντσών με επίσης πορτοκαλί λεπτομέρειες.

Εξωτερικά ξεχωρίζουν επίσης τα LED φώτα, αλλά και τα λογότυπα Bose Personal στις μεσαίες κολώνες του αμαξώματος. Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί η Nissan έχει εφοδιάσει τη νέα έκδοση με ειδικά μαλακά υλικά σε πορτοκαλί χρώμα με διπλή ραφή, ενώ νέα χρώματα και λεπτομέρειες διαθέτουν και οι επενδύσεις των καθισμάτων.

Διαβάστε ακόμα: Τα νέα ιαπωνικά μοντέλα του 2017

Στάνταρ έρχονται και αρκετά στοιχεία ασφαλείας όπως το αυτόματο φρενάρισμα, η αναγνώριση των οδικών σημάτων, σύστημα που φέρνει αυτόματα το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας του και πολλά άλλα.

Στους κινητήρες, το νέο Nissan Micra Bose Personal θα συνδυαστεί με τους κινητήρες turbo 0,9 λίτρων με 90 άλογα (βενζίνη) και 1,5 λίτρων με επίσης 90 άλογα (diesel). Η Nissan θα κατασκευάσει μόνο 3.000 μονάδες του special αυτού Micra και θα το διαθέσει στην Ευρώπη μέσα στο καλοκαίρι. Οι τιμές της νέας έκδοσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.


Get it on Google Play Download on the App Store