Νέα, εθιστική έκδοση για το Nissan GT-R

Η Nissan δεν σταματά να μας εκπλήσσει με το GT-R καθώς κάθε τόσο μας αποκαλύπτει και μία νέα έκδοσή του και η μία είναι καλύτερη από την άλλη. Το ίδιο ισχύει και για το Nissan GT-R Track Edition το οποίο αποτελεί ειδική έκδοση, βελτιωμένη από τη Nismo.


Η νέα, καυτή έκδοση του Nissan GT-R θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης η οποία θα ανοίξει τις πύλες της στις 14 Απριλίου. Όσοι παρευρεθούν σε αυτήν, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το Nissan GT-R Track Edition, το οποίο έχει μία σειρά από αλλαγές οι οποίες το καθιστούν πιο ελκυστικό από το «απλό» GT-R αλλά και πιο αποτελεσματικό σε περιβάλλον πίστας.

Δείτε επίσης: Σαν καινούργιο Nissan 300ZX του 1990 με 7.400 χιλιόμετρα!

Συγκεκριμένα, η ειδική έκδοση του ανανεωμένου GT-R τοποθετείται προϊοντικά ανάμεσα στο GT-R και στο GT-R Nismo και εφοδιάζεται με μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών ελαφρού κράματος, διαθέτει νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός, εξάτμιση τιτανίου και μειωμένο συνολικό βάρος.

Στο εσωτερικό, φιγουράρουν τα μαυροκόκκινα καθίσματα της Recaro ενώ υπάρχει και σχετικό σήμα Track Edition στο ταμπλό, κατασκευασμένο από ανθρακονήματα αλλά και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8,0 ιντσών που πλαισιώνεται από ηχοσύστημα της Bose.

Όσον αφορά στο μοτέρ του, αυτό είναι φυσικά το V6 biturbo 3.8 λτ. που για την περίσταση αποδίδει 570 ίππους και 637 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store