Πολεμικό… Nissan X-Trail με ερπύστριες

Πολλά κέφια φαίνεται πως έχει φέτος η Nissan καθώς έχει ετοιμάσει μία σειρά από άκρως ιδιαίτερα αυτοκίνητα για την έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και το Rogue Trail Warrior Project είναι το αποκορύφωμα όλων καθώς διαθέτει μία πολεμική υπόσταση.

Φυσικά, όταν λέμε Rogue εννοούμε το γνωστό μας X-Trail (με το όνομα Rogueκάνει καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού) και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα μοναδικό όχημα επίδειξης.

Για την περίσταση λοιπόν η Nissan του έβαλε ερπύστριες, τροποποίησε την ανάρτηση του και τους θόλους του (για να μπορέσουν να μπουν) και άλλαξε το χρώμα του αμαξώματος κάνοντάς το πιο… μάχιμο.

Εκτός όμως από τις ερπύστριες και το ειδικό χρώμα (για την ακρίβεια μεμβράνη) έχουν τοποθετηθεί ειδικές σχάρες στην οροφή, βίντσι στον εμπρός προφυλακτήρα, ενώ τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου έχουν πλέον κίτρινη απόχρωση.

Κάτω από το καπό του ειδικού αυτού X-Trail ή Rogue αν προτιμάτε, έχει τοποθετηθεί ο 2.5 λτ. τετρακύλινδρος, ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας ο οποίος αποδίδει 170 ίππους και 237 Nm ροπής, ενώ συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο CVT ονόματι X-Tronic.

Δείτε επίσης: 

Το τουμπανιασμένο Nissan GT-R της αστυνομίας (+video)

Νέο επετειακό Nissan 370Z Heritage Edition (+video)

Νέα, εθιστική έκδοση για το Nissan GT-R

Get it on Google Play Download on the App Store