Ανανεωμένο Nissan 370Z με επιμέρους βελτιώσεις

Η Nissan ανανεώνει για μια ακόμη φορά το 370Z, το οποίο βρίσκεται στην αγορά από το 2009, αναβαθμίζοντας την εμφάνιση, τις δυνατότητες συνδεσιμότητάς του, αλλά και αλλάζοντας τον συμπλέκτη του, για να προσφέρει ακόμη πιο γρήγορες και άμεσες αλλαγές σχέσεων.


Οπτικά λοιπόν, το ανανεωμένο μοντέλο ξεχωρίζει με τα στάνταρ σκουρόχρωμα φώτα του (εμπρός-πίσω), τα οποία πριν ήταν διαθέσιμα μόνο στο κορυφαίο 370Z Nismo. Παράλληλα, υπάρχουν μαύρα χερούλια θυρών, μαύρος πίσω διαχύτης, ένα νέο εξωτερικό κόκκινο χρώμα, αλλά και νέες 19 ιντσών ζάντες.

Διαβάστε ακόμα: Στην Έκθεση του Τόκιο τα Mazda RX-9, Nissan 390Z και η νέα Toyota Supra

Ο κινητήρας του παραμένει ο 3,7 λίτρων V6 των 328 ίππων ισχύος, που στέλνει τη δύναμή του στους πίσω τροχούς μέσω 6τάχυτου μηχανικού ή 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων.

Πλέον, η Nissan προσθέτει έναν νέο συμπλέκτη υψηλών επιδόσεων της Exedy, ο οποίος προσφέρει σύμφωνα με την εταιρεία κορυφαίες αλλαγές σχέσεων, με περισσότερη ακρίβεια, ενώ το πεντάλ δεν είναι τόσο «βαρύ» στο πόδι του οδηγού όσο το προηγούμενο.

Διαβάστε ακόμα: Νέα σπέσιαλ έκδοση του Nissan Navara για λίγους

Η τελική πινελιά ανανέωσης αφορά στην παρουσία του νεότερου συστήματος πολυμέσων Nissan ConnectPremium, που συνδυάζεται με 7 ιντσών οθόνη αφής, σύστημα πλοήγησης, DVD και κάμερα οπισθοπορείας. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι αυτές οι αλλαγές δεν αφορούν στο νέο Nissan 370Z Roadster ή στο κορυφαίο 370Z Nismo.


Get it on Google Play Download on the App Store