Video: Παρουσίαση του νέου Nissan Micra

Το νέο, 5ης γενιάς Nissan Micra άλλαξε ριζικά και ανέβηκε πολλά επίπεδα παραπάνω σε κάθε τομέα σε σχέση με το πιο χαμηλού προφίλ μοντέλο που αντικατέστησε. Κάτι που άλλωστε γίνεται αντιληπτό από την πρώτη κιόλας ματιά, αφού είναι μεγαλύτερο, πιο μοντέρνο σχεδιαστικά και πολύ πιο ποιοτικό, ενώ εφοδιάζεται με νέους κινητήρες και είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.


Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan Micra 0.9 IG-T 90PS

Το νέο Micra διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 12.690 ευρώ με τον 1.000άρη κινητήρα των 73 ίππων, το 0.9 turbo που δοκιμάζουμε κοστίζει από 14.090 ευρώ, ενώ το ντίζελ 1.5 λτ. 90 PS πωλείται από 15.190 ευρώ (δείτε εδώ τη δοκιμή). Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι ESP, 6 αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηλεκτρικούς καθρέπτες, air condition, σύστημα ενεργής πέδησης (front emergency braking), αισθητήρες φωτός, ηχοσύστημα, κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: Εντυπωσιάζει το νέο αγωνιστικό Nissan Micra

Ας το δούμε όμως από κοντά μέσα από το video που ακολουθεί. Μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε τους ελληνικούς υπότιτλους, πατώντας το σχετικό κουμπί στο ειδικό σήμα του video.

Get it on Google Play Download on the App Store