Νέο Nissan Terrano: Πρώτα επίσημα στοιχεία

Σήμερα γίνεται η επίσημη πρεμιέρα του νέου Nissan Terrano, για το οποίο σας αποκαλύπτουμε τις πρώτες φωτογραφίες. Σε σχέση με το Dacia Duster που βασίζεται παρουσιάζει αρκετές διαφορές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, εμφανίζοντας πιο δυναμικά χαρακτηριστικά αλλά και πιο ποιοτική εικόνα στην καμπίνα. Ολόκληρο το εμπρός και το πίσω άκρο του νέου Terrano είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και μόνο το κεντρικό τμήμα των πλαϊνών θυρών είναι παρόμοιο με του αδελφού Duster.

Διαφορές υπάρχουν και στον θάλαμο των επιβατών, όπου έχει ανασχεδιαστεί η κεντρική κονσόλα και το πάνω μέρος του ταμπλό, ενώ το τιμόνι προέρχεται από τη Nissan  και συνολικά το εσωτερικό του παρουσιάζει πιο σύγχρονη εικόνα από του ομόσταυλου Dacia. Παράλληλα, οι δερμάτινες επενδύσεις χαρίζουν στο αυτοκίνητο πιο ποιοτική εικόνα σε συνδυασμό με τη διχρωμία μπεζ – μαύρου και τις ξύλινες επενδύσεις.

Όσον αφορά στους κινητήρες του νέου Terrano είναι οι γνωστοί από το Duster των 1.6 λίτρων με 106 ίππους και ο ντίζελ των 1.5 λίτρων με 85 και 110 ίππους. 

Get it on Google Play Download on the App Store