Ford Fiesta 1.6 diesel 95 hp


Το δημοφιλές Ford Fiesta με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.6 λίτρων, αν και συγκριτικά με τον ανταγωνισμό έχει «παραπάνω» κυβικά, η τιμή του είναι ανταγωνιστική και χαμηλή (σε συνδυασμό με τις προσφορές), ενώ εξαιρετικά χαμηλές είναι επίσης η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2. 

Το νεανικό χαρακτήρα του ανανεωμένου Fiesta ενισχύει και το μοντέρνο -τόσο σε σχεδίαση όσο και σε διάκοσμο- εσωτερικό, το οποίο είναι καλοφτιαγμένο, με μαλακά υλικά στο ταμπλό και εξοπλίζεται με νέα συστήματα όπως με τη λειτουργία MyKey, μέσω της οποίας οι γονείς για παράδειγμα μπορούν να διαμορφώσουν τα όρια μέγιστης ταχύτητας του αυτοκινήτου, την ένταση του ηχοσυστήματος και τη μη απενεργοποίηση των συστημάτων ασφαλείας. Στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Fiesta ανήκει η πολύ καλή και ευχάριστη οδική συμπεριφορά, χωρίς να θυσιάζεται η άνεση, χάρη στην σωστά ρυθμισμένη ανάρτηση και το στιβαρό του πλαίσιο.

(+) Οδική συμπεριφορά, οδηγική αίσθηση, σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής

(-) Μεγάλη χωρητικότητα κινητήρα

Αρχικός εξοπλισμός: ESP, 7 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών, ηλ. καθρέπτες, air condition και ράδιο CD.

Τιμή από: 13.371 ευρώ (με έκπτωση και απόσυρση), Τεκμήριο: 6.400 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά*: Κυβισμός:  κ.εκ., Ισχύς: 95/- ps/σ.α.λ., Ροπή: 200/- Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 12,9 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 3,3 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 87 γρ./χλμ. *εργοστασιακές μετρήσεις

Get it on Google Play Download on the App Store