Lancia Ypsilon ντίζελ 1.3 JTDM-2




Στην ξεχωριστής σχεδίασης Lancia Ypsilon με τον premium «αέρα» ο diesel κινητήρας των 1.3 λίτρων της ταιριάζει ιδανικά, καθώς προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, ενώ με εκπομπές CO2 στα 99 γρ./χλμ. απαλλάσσει τον κάτοχό της από τα τέλη κυκλοφορίας. Όσον αφορά στο σύγχρονης τεχνολογίας Multijet II μηχανικό σύνολο των 1.3 λίτρων με απόδοση 95 ίππων και 200 Nm ροπής εντυπωσιάζει με την πολιτισμένη λειτουργία του και ενθουσιάζει με τις ενδιάμεσες επιταχύνσεις που προσφέρει στο μικρό αμάξωμα.

Παρά τις γρήγορες επιταχύνσεις που προσφέρει ο diesel κινητήρας, η Lancia Ypsilon δεν ικανοποιεί αναλόγως και με τα οδηγικά της χαρακτηριστικά, αφού είναι προσανατολισμένη στην προσφορά άνεσης μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησης αλλά και της ευκολίας στην οδήγηση. Στο εσωτερικό με την φινετσάτη αισθητική τα μαλακά υλικά σε ταμπλό και πόρτες ικανοποιούν σε ποιότητα, όμως η συναρμογή θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Σε επίπεδο χώρων και ειδικότερα στο πίσω τμήμα της καμπίνας οι ανέσεις είναι περιορισμένες, ενώ το ίδιο ισχύει και για το μικρό πορτ μπαγκάζ των 217 λίτρων.

Αρχικός εξοπλισμός: 4 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, ηλ. καθρέπτες, κεντρικό κλείδωμα θυρών και a/c.

Τιμή από: 13.228 ευρώ (με απόσυρση και την έκπτωση των 1.000 ευρώ), Τεκμήριο: 4.600 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.248 κ.εκ., Ισχύς: 95/4.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 200/1.500 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 11,4 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 3,8 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 99 γρ./χλμ.  




Get it on Google Play Download on the App Store