BMW X2

Έχοντας παρουσιαστεί ήδη ως πρωτότυπο τον περασμένο Οκτώβριο, η νέα BMW X2 θα ξεκινήσει την παραγωγή της στα τέλη του 2017, εντάσσοντας τη γερμανική εταιρεία για πρώτη φορά στην κατηγορία των compact crossover-coupeμοντέλων. Το νέο μοντέλο βασίζεται τεχνικά και μηχανικά στη BMW X1, αποτελώντας ουσιαστικά την πιο σπορτίφ εκδοχή της.


Αυτό θα εκφραστεί και μέσω της σχεδίασής της, η οποία θα είναι πιο δυναμική από αυτή της BMW X1, με την X2 να χαρακτηρίζεται από το εντελώς νέο πίσω μέρος, με οροφή που χαμηλώνει αρκετά και μικραίνει την επιφάνεια του πίσω παρμπρίζ, ενώ παράλληλα, η πόρτα του χώρου αποσκευών έχει περισσότερες γωνίες και περιλαμβάνει εντελώς νέα φωτιστικά για τη μάρκα.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή BMW X1 xDrive20i 2.0 λτ. 192 hp

Αντίστοιχος δυναμισμός θα υπάρξει και στο εμπρόσθιο μέρος, με μεγάλες πλαϊνές εισαγωγές στον προφυλακτήρα, αλλά και αρκετά επιθετικά εμπρόσθια φώτα. Στο πλάι, στοιχεία όπως οι έντονες νευρώσεις και οι μεγάλες ζάντες, θα εκφράσουν και εδώ περισσότερο δυναμισμό.

Στο πεδίο των κινητήρων, αναμένουμε η BMW να εφοδιάσει την X2 με μια μεγάλη γκάμα μοτέρ βενζίνης και diesel που θα προέλθουν από την X1, με στάνταρ την παρουσία των 2λιτρων επιλογών και πολύ πιθανή αυτή των μικρότερων των 1,5 λίτρων. Επίσης, η γκάμα θα περιλαμβάνει προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ στην κορυφή της αναμένουμε και μια έκδοση by BMW M, με περισσότερη δύναμη και πιο σπορ στήσιμο.

Get it on Google Play Download on the App Store