Ανανεωμένη BMW Σειρά 6

Η BMW προχωρά σε μια ανανέωση για όλη τη γκάμα της Σειρά 6 (Coupe, Cabrio και GranCoupe) εν όψει της νέας χρονιάς, προσφέροντάς την με αναβαθμισμένα στοιχεία από την άνοιξη του 2017.


Εξωτερικά, η BMW διαθέτει πλέον σε όλες τις επιλογές το πακέτο M Sport, το οποίο εμπνέεται από την κορυφαία M6, έχοντας τμήματα από ανθρακονήματα στο αμάξωμα και αντίστοιχες επενδύσεις στο εσωτερικό. Παράλληλα, στις επιλογές του αμαξώματος προστίθεται ένα νέο μπλε μεταλλικό χρώμα (Sonic Speed Blue), αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου M 20 ιντσών με διχρωμία και run-flat ελαστικά.

Δείτε ακόμα: Επιτάχυνση 200-350 χλμ./ώρα με BMW M6 1.001PS! (video)

Στο πολυτελές και σπορ εσωτερικό υπάρχουν νέα διακοσμητικά και χρωματικοί συνδυασμοί, τα οποία μπορεί να επιλέξει κανείς μέσω του διευρυμένου προγράμματος εξατομίκευσης BMW Individual. Η BMW προσφέρει διάφορες αποχρώσεις δέρματος που καλύπτουν σχεδόν κάθε επιφάνεια του εσωτερικού και επενδύσεις από ανθρακόνημα.

Σε τεχνικό επίπεδο δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή. Να υπενθυμίσουμε ότι η BMW Σειρά 6 εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης 3.0 λτ. ισχύος 320 ίππων και 450 Nm ροπής, 4.4 λτ. ισχύος 450 ίππων και 650 Nm ροπής και τον 3λιτρο ντίζελ των 313 ίππων και 630 Nm ροπής. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται η BMW M6 με το μηχανικό σύνολο των 4.4 λτ. ισχύος 560 ίππων και 680 Nm ροπής.

Get it on Google Play Download on the App Store