7 νέα μοντέλα Opel το 2017 με νέα SUV και crossover


Γεμάτο πρεμιέρες είναι το 2017 για την Opel, η οποία ανακοίνωσε 7 νέα μοντέλα όλων των κατηγοριών. Με σλόγκαν “7 το 17” η μάρκα ετοιμάζεται για επτά πρεμιέρες το 2017. Ποτέ πριν στη μακροχρόνια ιστορία της η Opel δεν είχε τόσα πολλά νέα μοντέλα σε ένα ημερολογιακό έτος. Το “7 το 17” αποτελεί τμήμα μιας αληθινής προϊοντικής επέλασης με 29 νέα μοντέλα μεταξύ 2016 και 2020. Το διάστημα αυτό, η εταιρεία θα επαναπροσδιορίσει τη θέση και την προϊοντική γκάμα της.

Στη βάση (από πλευράς διαστάσεων) των νέων μοντέλων της Opel που θα δούμε το 2017 τοποθετείται το μικρό 5θυρο ηλεκτρικό Ampera-e με αυτονομία πάνω από 500 χιλιόμετρα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η νέα ναυαρχίδα της Opel, το Insignia Grand Sport, το οποίο είναι ένα 5θυρο σεντάν με σχεδίαση τύπου κουπέ και θα αντικαταστήσει το Insignia. Παράλληλα, θα υπάρχει και στέισον βάγκον έκδοση του εν λόγω μοντέλου, το Insignia Sports Tourer με τους πολύ μεγάλους χώρους και σχεδίαση εμπνευσμένη από το Monza Concept. Μία τρίτη έκδοση του μοντέλου με crossover χαρακτηριστικά θα είναι το  Insignia Country Tourer, με τετρακίνηση και πιο περιπετειώδη εμφάνιση, απευθυνόμενους σε όσους κάνουν outdoor δραστηριότητες.

Το 2017 θα κάνει την εμφάνισή του και το νέο Opel Vivaro. Πολύ σημαντικό μοντέλο αναμένεται να είναι το νέο crossover (CUV) Opel Crossland X, το οποίο πιθανώς να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Meriva, αλλά με τελείως διαφορετική μορφή. Το έβδομο νέο μοντέλο της Opel για το 2017 θα είναι ένα ακόμα crossover που θα τοποθετείται ανάμεσα στο Astra και στο Zafira.

Get it on Google Play Download on the App Store