Το νέο Opel Insignia μας κλείνει το μάτι


Το νέο Opel Insignia θα παρουσιαστεί επισήμως στις αρχές του 2017 και σύμφωνα με την Opel θα κάνει επίδειξη δύναμης και τεχνολογίας.

Εκτός από την αισθητική του, η οποία θα είναι εντελώς νέα θα είναι ελαφρύτερο, ποιοτικότερο, πιο ευρύχωρο και θα διαθέτει αποδοτικότερους κινητήρες, ενώ ο εξοπλισμός του θα είναι σε άλλο… επίπεδο.

Μέρος αυτού θα είναι και τα εμπρός φώτα νέας γενιάς IntelliLux LED, τα οποία αποτελούν εξέλιξη της τεχνολογίας που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Astra. Μάλιστα η Opel έδωσε στη δημοσιότητα και την εικόνα από τα φώτα του νέου Insignia Grand Sport (δείτε εδώ όλες τις τελευταίες πληροφορίες για το Insignia Grand Sport).

«Από το Astra γνωρίζουμε πόσο οι πελάτες εκτιμούν τα πλεονεκτήματα των προβολέων IntelliLux LED matrix» σχολιάζει ο Ingolf Schneider, Engineering Group Επικεφαλής Συστημάτων Εξωτερικών Φώτων. «Τώρα, φέρνουμε την εξελιγμένη, δεύτερη γενιά αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας στην αγορά με το νέο Insignia, με πρόσθετες νέες λειτουργίες που θα βελτιώσουν περαιτέρω την ορατότητα τη νύχτα.»

Να τονίσουμε εδώ πως η Opel κάνει λόγο για κορυφαίο φωτισμό ακόμη και σε απόσταση 400 μέτρων. Μένει λοιπόν να τα δούμε από κοντά και να διαπιστώσουμε την αποτελεσματικότητά τους στην πράξη.

Get it on Google Play Download on the App Store