Η Opel ετοιμάζει νέο μεγάλο SUV Grandland X


Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της Opel πως ετοιμάζει νέο SUV μοντέλο, είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του, για να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το πώς μπορεί να μοιάζει αυτό.

Η ανακοίνωση της Opel περί προσθήκης νέων SUV και crossover μοντέλων στην γκάμα της, όπως είναι λογικό, έβαλε φωτιά στους ανεξάρτητους σχεδιαστές και στους κατασκόπους, προκειμένου να προσπαθήσουν να απεικονίσουν σε εικόνα τα μελλοντικά μοντέλα της γερμανικής μάρκας.

Δείτε ακόμη: Έρχονται 29 νέα μοντέλα Opel

Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, οι οποίες είναι ψηφιακά επεξεργασμένες και μας έρχονται από το ανεξάρτητο σχεδιαστικό studio RM Design, βλέπουμε μία πρώιμη εκδοχή ή αν θέλετε μια πρώτη προσέγγιση για το πώς θα είναι το νέο γερμανικό SUV, ονόματι Grandland X.

Το Grandland X λοιπόν θα είναι το μεγαλύτερο SUV στην οικογένεια της Opel, καθώς θα ξεπεράσει και το επίσης μελλοντικό Crossland X, όταν βγει στην παραγωγή. Ο σχεδιασμός του θα αντλεί έμπνευση κυρίως από το νέο Astra στο πλάι αλλά και πίσω, αλλά και από το Mokka X, στοιχεία του οποίου βλέπουμε στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου. Αν πάλι σας κάνει λίγο… Peugeot δεν έχετε άδικο, καθώς ως γνωστόν θα εξελιχθεί σε συνεργασία με τον όμιλο PSA, επομένως λογικό είναι να υπάρχουν σε αυτό στοιχεία από το 3008.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Opel Mokka X 1.6 CDTI 136PS

Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλάμε για κινητήρες, αλλά είμαστε σίγουροι πως πλην του μικρού βενζινοκίνητου μοτέρ της Opel, του 1.0 λτ. θα δούμε όλα τα υπόλοιπα σύγχρονα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου κάτω από το καπό του, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα κατασκευάζεται τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store