Έρχεται με 1.6 λτ. turbo το νέο Opel Astra OPC

Η Opel ετοιμάζεται να παρουσιάσει αργότερα μέσα στη χρονιά τη νέα γενιά του Astra OPC και πλέον, νέα δημοσιεύματα από το εξωτερικό έρχονται για να μας δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πιο ισχυρό Astra.


 

Σύμφωνα με αυτές, το νέο Astra OPC θα αφήσει στην άκρη τον 2λιτρο turboκινητήρα βενζίνης του προηγούμενου μοντέλου και στη θέση του θα δούμε για πρώτη φορά έναν μικρότερο 1.600άρη turboβενζινοκινητήρα. Όσο για την ισχύ του, παρότι μικρότερος σε χωρητικότητα, δεν αποκλείεται ο νέος κινητήρας να φτάσει στα 300 άλογα, από 280 πριν.

Διαβάστε ακόμα: Συγκριτικό Opel Astra 1.0 turbo VS Toyota Auris 1.2 turbo

Σε κάθε περίπτωση το νέο Astra OPC αναμένεται να είναι πολύ δυνατό και παράλληλα, να προσφέρει ακόμα πιο γρήγορες επιδόσεις, μιας και θα εκμεταλλευτεί το ελαφρύτερό του βάρος (λόγω του πλαισίου, αλλά και του νέου κινητήρα), για να βελτιώσει περαιτέρω όλες τις επιταχύνσεις του.

Σχεδιαστικά, το νέο μοντέλο θα βασίσει τις γραμμές του πάνω στη νεότερη γενιά του Astra, έχοντας ένα αμάξωμα με το απαραίτητο περιμετρικό bodykit, πιο επιθετικούς προφυλακτήρες και μεγαλύτερους τροχούς, όπως μπορείτε να δείτε και στην πρώτη ψηφιακή, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα του που σας παρουσιάζουμε.

Διαβάστε ακόμα: Νέο Opel Crossland X με compact διαστάσεις και πολύ στυλ (+video)

Περισσότερα σε κάθε περίπτωση για το νέο Opel Astra OPC θα γνωρίζουμε λίγο αργότερα μέσα στο έτος, όταν και η γερμανική εταιρεία θα μας δώσει τις πρώτες πληροφορίες για το νέο της «καυτό» μοντέλο.


 

Get it on Google Play Download on the App Store