Πιο supreme Opel Cascada με έως 200 ίππους

Το πολύ όμορφο σχεδιαστικά 4θέσιο κάμπριο Opel Cascada παρουσιάζεται στη νέα ειδική έκδοση Supreme, η οποία προσφέρει περισσότερη πολυτέλεια και πιο σπορτίφ εμφάνιση.


Εξωτερικά, το Opel Cascada Supreme ξεχωρίζει από τη μαύρη μάσκα, τους μαύρους καθρέπτες και τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών. Στο ίδιο πνεύμα τα καλυμματα των προβολέων ομίχλης και η εγκάρσια μπάρα του λογοτύπου της Opel βάφονται στο χρώμα του αμαξώματος. Η μαύρη οροφή ‘Acoustic roof’ ανοίγει σε 17 δευτερόλεπτα με ταχύτητες μέχρι 50 χλμ./ώρα. Επίσης, τα διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος είναι τα Lava Red, Snow White και Onyx Black.

Διαβάστε ακόμα: Μεγάλο SUV ετοιμάζει η Opel

Ξεχωριστές λεπτομέρειες υπάρχουν και στο εσωτερικό του Cascada Supreme, όπως είναι οι κόκκινες ραφές στις επενδύσεις των θυρών, των καθισμάτων και στο ταμπλό, οι μαύρες ραφές στο τιμόνι, την κεντρική κονσόλα και τον επιλογέα ταχυτήτων και τα διακοσμητικά piano black στο ταμπλό.

Για την κίνηση του Cascada Supreme υπάρχει ο αρχικός κινητήρας βενζίνης 1.4 Turbo με 120 ίππους και ο ισχυρότερος 1.6 Turbo με 200 ίππους. Μοναδικός diesel είναι ο 2.0 CDTI με 170 ίππους.

Το πακέτο εξοπλισμού Supreme είναι διαθέσιμο με το επίπεδο εξοπλισμού Innovation και χρεώνεται επιπλέον 2.500 ευρώ (τιμή Γερμανίας).

Διαβάστε ακόμα: Opel Crossland X: Κινητήρες και λανσάρισμα

Get it on Google Play Download on the App Store