Video-Παρουσίαση του νέου Opel Grandland X

Η επίθεση με νέα μοντέλα που έχει εξαπολύσει η Opel το τελευταίο διάστημα έχει συνέχεια και αυτή λέγεται Grandland X. Πρόκειται για το νέο SUV της γερμανικής μάρκας, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στο Μιλάνο, καλεσμένοι στην δημοσιογραφική παρουσίαση του, όπου “ανακρίναμε” τον σχεδιαστή της Opel, κύριο Richard Shaw.


Προφανώς και η Opel δεν θα μπορούσε να λείπει από μία άκρως δημοφιλή κατηγορία όπως αυτή των SUV και αποφάσισε να ριχτεί στη μάχη απέναντι σε μοντέλα όπως τα Nissan Qashqai, Peugeot 3008, Renault Kadjar, Seat Ateca και VW Tiguan.

To Opel Grandland X λοιπόν θα ριχτεί στην μάχη οσονούπω, αφού οι προπαραγγελίες του θα ξεκινήσουν για την χώρα μας τον Ιούλιο, με τιμή αφετηρίας τα 25.000 ευρώ περίπου, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αυτοκινήτων θα γίνουν τον Οκτώβριο, λίγο μετά την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα του αυτοκινήτου στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με την Opel δαπανήθηκαν 10.000.000 ευρώ για την εξέλιξη του αυτοκινήτου, προκειμένου να διασφαλιστεί πως θα διατηρήσει αναλλοίωτο το DNA της μάρκας, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα μοντέλο που βασίζεται στο Peugeot 3008.

Ας το δούμε όμως στο video που ακολουθεί και ας μάθουμε περισσότερα για αυτό.

Δείτε επίσης:

Έρχονται και τα πρόστιμα για ΚΤΕΟ

Ξεκίνησε η κατασκευή του πρώτου εργοστασίου της Mercedes στη Ρωσία

Στην παραγωγή το εντυπωσιακό ηλεκτρικό Audi e-tron Sportback των 503 ίππων

Get it on Google Play Download on the App Store