Νέο pick-up από την Peugeot με βάση Nissan

H Peugeot επιστρέφει στην κατηγορία των pick-up ύστερα από σχεδόν μισό αιώνα από το λανσάρισμα των μοντέλων 404 pick-up και 504 pick-up, με το Peugeot Pick-up. Το εν λόγω μοντέλο προέρχεται από την κοινοπραξία Dongfeng – Nissan και αποτελεί ένα Dongfeng ZNA Rich με τα σήματα τις Peugeot και κάποιες μικρές αισθητικές αλλαγές, το οποίο βασίζεται στο πρώτης γενιάς Nissan Navara.

To Γαλλο-Ιαπωνικο-Κινέζικο pick-up θα λανσαριστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε χώρες της Αφρικής, όπου ακόμα κυκλοφορούν τα παλιά pick-up της Peugeot. Θα είναι διαθέσιμο σε αμάξωμα με διπλή καμπίνα και σε εκδόσεις με κίνηση 4×2 ή 4×4. Η απόστασή του από το έδαφος είναι 210 ή 215 χιλιοστά αντίστοιχα, ενώ θα μπορεί να σηκώνει βάρη έως 815 κιλών. Στο 4κίνητο Peugeot Pick-upη μετάδοση σε όλους τους τροχούς θα γίνεται μέσω λεβιέ, όπως και η επιλογή των κοντών σχέσεων μετάδοσης.

Την κίνηση του μήκους 5,08 μ. Peugeot Pick-up θα αναλαμβάνει ένα ντίζελ μηχανικό σύνολο 2.5 λτ. ισχύος 115 ίππων και 250 Nm ροπής, συνδυασμένο με 5τάχυτο κιβώτιο. Η έκδοση 4×4 διακρίνεται εξωτερικά από τα σκαλοπάτια στα μαρσπιέ, τις μπάρες οροφής και τη μπάρα στην καρότσα. Στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνονται κάποια βασικά στοιχεία, όπως είναι ABS, μετωπικοί αερόσακοι, aircondition, ηλεκτρικά παράθυρα, ράδιο CD, ηλεκτρικοί καθρέπτες και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Διαβάστε ακόμα:

Peugeot 208 από 12.900 ευρώ με only fuel!

Δωρεάν έλεγχος κλιματισμού από την Peugeot

Peugeot service με 59 ευρώ και δώρο οδική βοήθεια


Get it on Google Play Download on the App Store