Νέα ειδική έκδοση Peugeot 208 XS σε μόλις 2.000 αντίτυπα

Η Peugeot παρουσίασε τη νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση του μικρού της μοντέλου, το 208 XS το οποίο προσφέρει ακόμη περισσότερα στο πεδίο της εξατομίκευσης και των χρωματικών επιλογών. 

Εξωτερικά οι αλλαγές αφορούν τις ειδικής σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, τη γρίλια της μάσκας σε γυαλιστερό μαύρο και αντίστοιχου χρώματος εξωτερικούς καθρέπτες, αλλά και λογότυπα «XS». Χρωματικά, υπάρχουν διαθέσιμες 5 διαφορετικές αποχρώσεις για το αμάξωμα, που συνδυάζονται με δύο εξωτερικά πακέτα εξατομίκευσης σε κίτρινο και λευκό. Τα 5 αυτά χρώματα έχουν επιλεγεί ειδικά για τη νέα έκδοση του Peugeot 208 και είναι τα εξής: Bianca White, Nera Black μεταλλικό και Ice Silver και πράσινες λεπτομέρειες ή τα Virtual Blue και Orange Power μεταλλικό με λευκές λεπτομέρειες.

Στο εσωτερικό του, το νέο Peugeot 208 XS έρχεται με πλήρη εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών για το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων, το οποίο διαθέτει διευρυμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Το νέο Peugeot 208 XS θα διατεθεί στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας σε μόνο 2.000 μονάδες και αποκλειστικά με τον 1.2 λίτρων PureTech βενζινοκινητήρα των 82 ίππων. Ο αγοραστής θα μπορεί να το επιλέξει είτε ως 3πορτο, είτε ως 5πορτο. Η τιμή του στη Μ. Βρετανία ξεκινά από τις 13.495 λίρες (16.870 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store