Ο όμιλος PSA ετοιμάζει 7 νέα υβριδικά, 4 ηλεκτρικά και 1 pick-up!

Πολλά και διάφορα είναι τα νέα μοντέλα που ετοιμάζει να λανσάρει ο Όμιλος PSA την επόμενη πενταετία 2016-2021, στα πλαίσια του πλάνου «Push to Pass». Συνολικά, η γκάμα του γαλλικού γκρουπ θα περιλαμβάνει 26 επιβατικά και 8 επαγγελματικά, συμπεριλαμβανομένου και ενός pick-up 1 τόνου. Μεταξύ των νέων μοντέλων θα υπάρχουν και πολλά υψηλής τεχνολογίας, όπως 7 plug-in hybrid και 4 ηλεκτρικά οχήματα. Από τα σχέδια του PSA δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα οχήματα αυτόνομης κίνησης.

Όσον αφορά το pick-up, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην δημιουργηθεί από το μηδέν, αλλά θα είναι προϊόν συνεργασίας με κάποια εταιρεία που διαθέτει τέτοιοι είδους όχημα. Δεν αποκλείεται λόγω της συνεργασίας του PSA με την Toyota που υπάρχει στα van, το γαλλικό pick-up να χρησιμοποιεί ως βάση το νέο Toyota Hilux.

Στους στόχους του Ομίλου PSA είναι να αυξηθούν κατά 10% οι παραδόσεις και κατ’επέκταση τα έσοδα το 2018 σε σχέση με το 2015 και επιπλέον 15% μέχρι το 2021. Παράλληλα για τη βιώσιμη απόδοση του Ομίλου PSA θα γίνεται αυστηρός έλεγχος του κόστους παραγωγής, των παγίων εξόδων και των δαπανών για την Έρευνα και Ανάπτυξη.

Επίσης, ο PSA θα επικεντρωθεί περισσότερο στις after sales υπηρεσίες, στη μίσθωση, στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και στις υπηρεσίες διαχείρισης στόλου. Οι μάρκες Peugeot, Citroen και DS θα ενισχυθούν και θα διαφοροποιηθούν περισσότερο μεταξύ τους, προσφέροντας όμως υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, ενώ θα υπάρχει «ένα νέο αυτοκίνητο, ανά περιοχή, ανά μάρκα και ανά έτος».

Get it on Google Play Download on the App Store