Audi A3 1.6 FSI μεταχειρισμένο

Το δεύτερης γενιάς Audi A3 αποπνέει στιβαρότητα και διακρίνεται για τον πολυτελή χαρακτήρα του τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό. Στον θάλαμο των επιβατών του μικρομεσαίου Audi, με τις απαλές καμπύλες επιφάνειες τις πρώτες εντυπώσεις κερδίζει η υψηλού επιπέδου ποιότητα κατασκευής, μέσω της ευρείας χρήσης μαλακών πλαστικών, της στιβαρής συναρμογής και του προσεγμένου φινιρίσματος. Επιπλέον πολύ καλή είναι η εργονομία των επιμέρους χειριστηρίων και η θέση οδήγησης, ενώ και οι χώροι είναι αρκετά καλοί για επιβάτες και αποσκευές (370 λίτρα), ειδικότερα στο πρακτικότερο Sportback.

Στην οδήγηση το A3 Sportback προσφέρει άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις σε κάθε διαδρομή ακόμα και σε γρήγορους ρυθμούς μέσω της σωστά ρυθμισμένης ανεξάρτητης ανάρτησης και του συμπαγούς πλαισίου. Όμως το ελαφριάς αίσθησης τιμόνι του ίσως να μην ικανοποιήσει όσους αναζητούν σπορτίφ χαρακτηριστικά. Ο 1.6 FSI κινητήρας από την πλευρά του με τους 115 ίππους κινεί αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο και απαιτεί λογικές ποσότητες βενζίνης. 

(+) Ποιότητα κατασκευής, άνεση, οδική συμπεριφορά, εργονομία, θέση οδήγησης

(-) Ελαφριά αίσθηση τιμονιού

Αρχικός εξοπλισμός: ABS, ESP, 6 αερόσακοι, υποβοήθηση τιμονιού, 4 ηλ. παράθυρα, ηλ. καθρέφτες και κεντρικό κλείδωμα.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.596 κ.εκ., Ισχύς: 115/6.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 155/4.000 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 10,9 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 6,5 λτ./100 χλμ.

Μέση τιμή (μοντέλο 2007): 8.400 ευρώ, Τέλη κυκλοφορίας: 280 ευρώ, Τεκμήριο: 4.480 ευρώ 

Get it on Google Play Download on the App Store