Νέα συλλεκτική Porsche 911 Targa 4S Design Edition

Το τμήμα εξατομίκευσης Porsche Exclusive δημιούργησε τη μοναδική Porsche 911 Targa 4S Design Edition, η οποία συνδυάζει ρετρό χαρακτηριστικά με τα σύγχρονα και άκρως δυναμικά στοιχεία του μοντέλου.

Η νέα αυτή συλλεκτική έκδοση της 911 Targa δημιουργήθηκε για να λάβει μέρος στο AvD Oldtimer Grand Prix, που θα διεξαχθεί μέχρι και την Κυριακή στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, με τη συμμετοχή θρυλικών αγωνιστικών αυτοκινήτων του παρελθόντος.

Εξωτερικά, το νέο αυτό μοντέλο ξεχωρίζει από το ειδικό γαλάζιο χρώμα Etna Blue, το οποίο προέρχεται από το αντίστοιχο χρώμα της θρυλικής Porsche 356B T6 των αρχών της δεκαετίας του ’60. Παράλληλα, συνδυάζεται με λευκό αυτοκόλλητο «Porsche» στα πλαϊνά του αυτοκινήτου, με μεταλλικά πλαϊνά στο roll bar, καθώς και με 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου RS Spyder.

Στο εσωτερικό της Porsche 911 Targa 4S Design Edition έχει γίνει χρήση άφθονου δέρματος στα καθίσματα, πόρτες και ταμπλό, ξεχωρίζουν ακόμα τα ανάγλυφα λογότυπα της Porsche στα προσκέφαλα, αλλά και ανάγλυφο το σχήμα του αυτοκινήτου πάνω στο κεντρικό υποβραχιόνιο. Υπάρχει επίσης και ειδική μεταλλική πλακέτα στο εσωτερικό των μασπιέ με το λογότυπο “911 Targa 4S Design Edition”.

Την κίνηση της Porsche 911 Targa 4S Design Edition αναλαμβάνει ο 3.0 λτ. bi-turbo boxer 6κύλινδρος των 420 ίππων και 500 Nm ροπής, ο οποίος σε συνδυασμό με το αυτόματο 7άρι PDK κιβώτιο ταχυτήτων και το SportsPlus προσφέρει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 301 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store