Η βασική έκδοση της νέας Porsche Panamera

Η δεύτερη γενιά της Porsche Panamera παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες και έκανε αίσθηση με την εμφάνισή της, καθώς κατάφερε να είναι πιο ελκυστική από την πρώτη της γενιά, διαψεύδοντας όσους περιμέναν ακόμη ένα άχαρο σχήμα… Πλέον, μετά το λανσάρισμά της η γερμανική μάρκα παρουσιάζει και νέες εκδόσεις της, με τη σκυτάλη αυτή τη φορά να παίρνουν η βασική εκδοχή της καθώς και αυτή με το μακρύτερο μεταξόνιο.

Η πρώτη ονομάζεται Panamera (σκέτο) χωρίς κάποιο γράμμα ή κάποια άλλη λέξη να συνοδεύει την ονομασία της, ενώ η τετρακίνητη εκδοχή της φέρει τον αριθμό 4 (Panamera 4). Και στις δύο περιπτώσεις το γερμανικό supersedan όπως αρέσκονται να το αποκαλούν στην Porsche, εφοδιάζεται με έναν βενζινοκινητήρα 3.0 λτ. V6 ο οποίος αποδίδει 330 ίππους (20 περισσότερους από τον 3.6 λτ. V6 της προηγούμενης γενιάς) και σύμφωνα με τους Γερμανούς είναι οικονομικότερος κατά 13%.

Στο πλευρό της νέας, βασικής έκδοσης της Panamera στο περίπτερο της Porsche στο Λος Άντζελες, όπου και θα γίνει η πρεμιέρα της, θα βρεθεί και η Panamera Executive η οποία είναι έκδοση με μακρύτερο κατά 150 χλστ. μεταξόνιο, προκειμένου να αυξηθεί ο χώρος για τα γόνατα των πίσω επιβατών.

Φυσικά στο περίπτερο της Porsche θα βρεθεί και η υβριδική Panamera 4 E-Hybrid, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα εδώ

Get it on Google Play Download on the App Store