Έρχεται πιο ισχυρή από ποτέ η νέα Porsche 911 GT3 RS

Η Porsche θέλοντας να ολοκληρώσει την ανανέωση της 911 ετοιμάζει τη νέα 911 GT3 RS, η οποία θα έρθει με έναν αναβαθμισμένο κινητήρα που θα αποδίδει 525 ίππους, καθιστώντας την έτσι ως την ισχυρότερη GT3 RS όλων των εποχών.

Διαβάστε ακόμα: Με 450 ίππους η νέα Porsche 911 GTS!

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό, η Porsche θα εφοδιάσει την ανανεωμένη 911 GT3 RS με μια νέα εκδοχή χωρητικότητας 4,2 λίτρων του τωρινού 4λιτρου ατμοσφαιρικού 6κύλινδρου boxer κινητήρα του μοντέλου, η οποία θα προσφέρει 25 άλογα παραπάνω και 525 συνολικά.

Σε ό,τι αφορά στον κινητήρα της GT3 RS, αυτός θα εφοδιάσει την ανανεωμένη γενιά της 911 GT3, η οποία θα έρθει με τον εν λόγω μοτέρ των 500 ίππων. Παράλληλα, η ανανεωμένη Porsche 911 GT3 θα έχει και επιλογή για 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, εκτός από το διπλοσύμπλεκτο αυτόματο PDK των 7 σχέσεων.

Διαβάστε ακόμα: 723.000 ευρώ για μια μεταχειρισμένη Porsche 911 R;

Επιπλέον αυτών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές που προέρχονται από το εσωτερικό της Porsche, οι γερμανοί έχουν εξελίξει τον 4λιτρο boxer ιδίως στον τομέα της αντοχής του, κάνοντας χιλιάδες χιλιόμετρα με τον κινητήρα αυτό, εντελώς flat-out, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τέλος, παρότι η Porsche αρχικά είχε πλάνο να της προσφέρει μια πιο «σφιχτή» ανάρτηση, αυτό τελικά δεν θα συμβεί, αφού προτιμήθηκε ένα set-up πιο φιλικό προς το χρήστη. Περισσότερα σε κάθε περίπτωση για την ανανεωμένη Porsche 911 GT3 RS και την 911 GT3 θα γνωρίζουμε πολύ σύντομα, αφού αναμένουμε το ντεμπούτο τους να γίνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου.

Get it on Google Play Download on the App Store