Τον Μάρτιο η νέα Porsche Panamera Sport Turismo

Επιβεβαιώθηκε επίσημα η επικείμενη άφιξη της νέας Panamera Sport Turismo, της Shooting Brake έκδοσης της πολυτελούς Porsche, η οποία θα έρθει για να συνδυάσει το στυλ με την πρακτικότητα, διευρύνοντας παράλληλα για πρώτη φορά τα αμαξώματα της Panamera.

Το νέο μοντέλο της Porsche θα βασιστεί πάνω στο ομώνυμο πρωτότυπο του 2012 και θα παρουσιαστεί επίσημα στην επικείμενη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, έχοντας ως στόχο να λανσαριστεί μέσα στη χρονιά.

Δείτε ακόμα: 0-300 χλμ./ώρα με νέα Porsche Panamera Turbo

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων και Marketing για την Panamera, ο Δρ. Stefan Utsch μιλώντας στο βρετανικό τύπο, ο οποίος τόνισε επίσης ότι η νέα Panamera Sport Turismo θα είναι και η πρώτη με αμάξωμα τύπου Shooting Brake (πίσω μέρος σε στυλ στέισον, αλλά με περισσότερο στυλ που παραπέμπει σε κουπέ) στην πολυτελή κατηγορία.

Ως προς την ονομασία του νέου μοντέλου, δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα εάν η Porsche διατηρήσει το «Sport Turismo» ή πάει σε κάτι πιο συμβατικό, ενώ εμφανισιακά, ως βάση θα αποτελέσει η νέα γενιά της Panamera που παρουσιάστηκε το 2016, με το αλλαγμένο πίσω μέρος να πατά πάνω στο αντίστοιχο τμήμα του πρωτότυπου του 2012.

Διαβάστε ακόμα: Νέα Porsche Panamera 4 E-Hybrid με 2,5 λίτρα κατανάλωση!

Από την άλλη πλευρά, το δάπεδο, το εσωτερικό, οι κινητήρες, οι αναρτήσεις, τα φρένα και όλα τα υπόλοιπα μηχανικά και τεχνικά μέρη θα έρθουν από την γνωστή μας Panamera, ώστε η νέα Porsche να προσφέρει τα ίδια, υψηλά επίπεδα πολυτέλειας, ασφάλειας και τεχνολογίας με αυτά της 4θυρης κουπέ «αδελφής» της.

Get it on Google Play Download on the App Store