Η Porsche δημιουργεί μια μοναδική 911 Targa

Θέλοντας να μας δείξει τις δυνατότητες του τμήματος εξατομίκευσης Porsche Exclusive, η γερμανική φίρμα παρουσιάζει το νέο της πακέτο Sport Design πάνω σε μια Porsche 911 Targa 4 GTS, η οποία αποκτά μια πιο σπορτίφ εμφάνιση σε σχέση με την «απλή» 911 Targa 4 GTS.

Το νέο πακέτο Sport Design της Porsche προσθέτει στην 911 Targa σκούρα περιγράμματα εμπρόσθιων φώτων, πλαϊνές «ποδιές» στο χρώμα του αμαξώματος, διαφορετικής σχεδίασης καθρέπτες με μαύρο περίγραμμα και μαύρη διπλή πίσω εξάτμιση.

Παράλληλα, στο πλάι αναγράφεται το «GTS», τα τζάμια είναι φιμέ, ενώ τα λογότυπα στην πίσω πόρτα είναι σε μαύρο χρώμα. Στην όλη αναβάθμιση της εμφάνισης συμπεριλαμβάνεται και το ειδικό μπλε εξωτερικό χρώμα «Miami Blue» της Porsche, αλλά και οι 20άρες ζάντες Carrera S.

Δείτε ακόμα: Οι πιο τρελές αεροτομές της Porsche (+video)

Το πακέτο Sport Design της Porsche Exclusive περιλαμβάνει και αλλαγές στο εσωτερικό, μεταξύ των οποίων συναντούμε ένα νέο σπορ τιμόνι με carbonεπένδυση, επίσης carbonεπενδύσεις στο ταμπλό, την κονσόλα, το εσωτερικό των θυρών και τον επιλογέα ταχυτήτων, αλλά και carbonπλαϊνά μαρσπιέ. Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι και το υποβραχιόνιο με σταμπαρισμένο στο δέρμα το «GTS».

Get it on Google Play Download on the App Store