Πρεμιέρα για τις Porsche 718 Boxster GTS/Cayman GTS

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για την πρεμιέρα των Porsche 718 Boxster GTS και 718 Cayman GTS, με την γερμανική μάρκα να τις εφοδιάζει μεταξύ άλλων και με ισχυρότερο 2.5 λτ. κινητήρα, ο οποίος πλέον αποδίδει 365 ίππους και 430 Nm ροπής.

Δείτε ακόμη: Πωλείται McLaren F1 με τα λιγότερα χιλιόμετρα στον κόσμο!

Ουσιαστικά λοιπόν έχουμε μία αύξηση ιπποδύναμης της τάξης των 35 ίππων, η οποία με τη σειρά της βελτιώνει και τις επιδόσεις των αυτοκινήτων της Porsche, καθώς οι εκδόσεις με το 7τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο PDK (διπλού συμπλέκτη), κάνουν το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,1 δλ. και έχουν τελική ταχύτητα 290 χλμ./ώρα.

Φυσικά, για τους πιο… παραδοσιακούς ή αν θέλετε για αυτούς που θέλουν περισσότερη εμπλοκή κατά την οδήγηση, θα υπάρχει και το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Σε κάθε περίπτωση, όποια έκδοση και να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής, το μπλοκέ διαφορικό θα είναι παρόν, ενώ το σετάρισμα της ανάρτησης των μοντέλων δίνει μεγαλύτερη έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά, κρατώντας παράλληλα το αμάξωμα πιο κοντά στο έδαφος κατά 1 εκ.

Εμφανισιακά, οι 718 Boxster GTS και 718 Cayman GTS διαθέτουν νέα σκουρόχρωμα κρύσταλλα στα φωτιστικά σώματά τους, μαύρες λεπτομέρειες και σήματα, μαύρες ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και έχουν κεντρικά τοποθετημένη απόληξη εξάτμισης.

Διαβάστε επίσης: Τα SUV κάνουν τον Wankel από πρωταγωνιστή… κομπάρσος

Περιορισμένες είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό και έχουν να κάνουν με την εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος, με το οποίο εφοδιάζεται το σύστημα πολυμέσων τα σπορ καθίσματα με αλκαντάρα και οι κόκκινες ραφές.

Οι παραγγελίες τόσο για την Porsche 718 Boxster GTS όσο και για την 718 Cayman GTS έχουν ανοίξει (στην Γερμανία αρχικά) με τιμή στα 78.160 ευρώ και τις πρώτες παραδόσεις να υπολογίζονται λίγο πριν το τέλος του έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store