Νέα Porsche Boxster Spyder με χειροκίνητη οροφή! (+video)

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης κάνει η νέα άκρως ελκυστική Porsche Boxster Spyder, η οποία αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Boxster. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός της περιλαμβάνει στιλιστικά στοιχεία που θυμίζουν παλαιότερα θρυλικά σπορ αγωνιστικά αυτοκίνητα από την Porsche, ενώ το εμπρός και πίσω μέρος προέρχονται από την Cayman GT4.

Τον σπορ χαρακτήρα της Porsche Boxster Spyder τονίζει με την σειρά της η χαμηλωμένη κατά 20 χιλιοστά ανάρτηση, το πιο άμεσο τιμόνι και τα πιο ισχυρά φρένα που προέρχονται από την 911 Carrera S. Την κίνησή της αναλαμβάνει ο boxer 6κύλινδρος των 375 ίππων, ο οποίος επιταχύνει το roadster μοντέλο στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 290 χλμ./ώρα (κατανάλωση 9,9 λτ./100 χλμ.).

Για να διατηρηθεί χαμηλά το βάρος του αυτοκινήτου, η Porsche έχει «περικόψει» ανέσεις, αφού η μικρή υφασμάτινη οροφή ανοίγει και κλείνει χειροκίνητα, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό δεν περιλαμβάνεται ράδιο CD αλλά ούτε air condition. Ωστόσο τα δύο τελευταία στοιχεία εξοπλισμού μπορούν να προστεθούν χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

Το λανσάρισμα της Porsche Boxster Spyder θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο, με τιμές Γερμανίας που ξεκινούν από 79.945 ευρώ.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store