Νέα σπορ Porsche Macan GTS με απόδοση 360 ίππων

Η Porsche διευρύνει την γκάμα της Macan και τα μοντέλα GTS, με την παρουσίαση της νέας σπορ Macan GTS, η οποία διαθέτει αυξημένη ισχύ, αναθεωρημένη ανάρτηση, ενισχυμένα φρένα και πιο δυναμική εμφάνιση. Βασισμένη στην Macan S, τροφοδοτείται με τον 3.0 λτ. V6 bi-turbo κινητήρα βενζίνης, ισχύος 360 ίππων και 500 Nm ροπής (+20 hp και +40 Nm). Σε συνδυασμό με το 7τάχυτο διπλού συμπλέκτη κιβώτιο PDK, επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,2 δευτερόλεπτα ή  σε μόλις 5,0 δλ. με το προαιρετικό Sport Chrono package (0,2 δλ. ταχύτερη από την Macan S) και η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 256 χλμ./ώρα (+2 χλμ./ώρα). Όσο για την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2 ξεκινούν από 8,8 λτ./100 χλμ. και 207 γρ./χλμ. αντίστοιχα.

Στην τετρακίνητη Macan GTS η ανάρτηση PASM διαθέτει πιο σπορ ρύθμιση, είναι χαμηλωμένη κατά 15 χιλιοστά και συνδυάζεται με 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου σχεδιασμού RS Spyder. Εξωτερικά αναγνωρίζεται ακόμα από τα διακοσμητικά σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα και σε ματ, ενώ για πρώτη φορά είναι διαθέσιμα τα υψηλής τεχνολογίας φωτιστικά σώματα LED με το Porsche Dynamic Light System Plus.

Στο εσωτερικό της Macan GTS ξεχωρίζουν τα σπορ καθίσματα και οι επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα με τις κόκκινες ραφές. Στον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται και για πρώτη φορά το νέο σύστημα πολυμέσων Porsche Communication Management (PCM) με την υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής.

Οι πωλήσεις της νέας Macan GTS ξεκινούν στις 28 Οκτωβρίου στη Γερμανία, στην τιμή των 73.400 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store