Porsche 718 Boxster και Cayman από την Porsche Exclusive

Το ειδικό τμήμα εξατομίκευσης Exclusive της Porsche, δημιούργησε δυο ξεχωριστές νέες Porsche 718 Boxster και 718 Cayman, χαρίζοντάς τους ακόμα πιο μοναδικά χαρακτηριστικά τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό.

Ξεκινώντας από την 718 Boxster S, η Porsche Exclusive της πρόσθεσε το πακέτο Sport Design, το οποίο περιλαμβάνει μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες στο αμάξωμα, όπως είναι στους προφυλακτήρες και στους αεραγωγούς των πίσω φτερών. Επίσης, τοποθέτησε νέα σπορ εξάτμιση με διπλές μαύρες απολήξεις, φιμέ φωτιστικά σώματα, ζάντες Carrera Sport 20 ιντσών και μαύρα λογότυπα «718 Boxster S» στον πίσω προφυλακτήρα και χαμηλά τις πόρτες.

Στο εσωτερικό της Exclusive 718 Boxster έχει προστεθεί το κίτρινο Racing Yellow χρώμα της εταιρείας στον πίνακα οργάνων και το χρονόμετρο του Sport Chrono, σπορ τιμόνι GT με αλκαντάρα, επενδύσεις από ανθρακόνημα και δέρμα στα καθίσματα, το ταμπλό και τις πόρτες.

Μοναδικά χαρακτηριστικά φέρει και η 718 Cayman S από την Porsche Exclusive. Στο Συγκεκριμένα στο αμάξωμα με το λευκό χρώμα Carrera White Metallic ξεχωρίζουν οι μαύρες λεπτομέρειες και τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό, όλες οι επιφάνειες (και το ταμπλό) είναι επενδυμένες με μαύρο δέρμα και λευκές ραφές. Επίσης, διακρίνονται ο πίνακας οργάνων και το ρολόι του Sport Chrono με το λευκό φόντο και τα διακοσμητικά από βουρτσισμένο αλουμίνιο.

Την κίνηση αμφοτέρων των Porsche αναλαμβάνει ο νέος 4κύλινδρος turbo κινητήρας των 2.5 λτ. ισχύος 350 ίππων και 420 Nm ροπής, ο οποίος προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,2 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store