Νέο ελαστικό Bridgestone για όλες τις εποχές

Η Bridgestone, παρουσιάζει το Weather Control A005, το ελαστικό τουρισμού για όλες τις εποχές που δίνει στους οδηγούς τον έλεγχο για ασφαλείς διαδρομές και ταξίδια, ανεξάρτητα από την εποχή. Από τις στροφές στον αυτοκινητόδρομο μέχρι το απότομο φρενάρισμα στην πόλη, το νέο ελαστικό προσφέρει τον κατάλληλο έλεγχο σε διάφορες καιρικές συνθήκες, ειδικά στη βροχή -που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό από τους Ευρωπαίους οδηγούς.

Δείτε ακόμη: Toyota RAV4: Πρώτο SUV παγκοσμίως το 2018

Το Bridgestone Weather Control A005 είναι νομικά κατοχυρωμένο για χρήση -365 μέρες το χρόνο- χάρη στις πιστοποιημένες από την σήμανση 3 Peaks Mountain Snow Flake (3PMSF), επιδόσεις του στο χιόνι. Παράλληλα διατηρεί και εξαιρετική χιλιομετρική απόδοση, εξασφαλίζοντας την ίδια μεγάλη χιλιομετρική απόδοση με το θερινό ελαστικό τουρισμού της Bridgestone, το Turanza T005.

Οι εξαιρετικά καταρτισμένοι μηχανικοί και χημικοί του Τεχνικού Κέντρου της Bridgestone στη Ρώμη, ευθύνονται για τον σχεδιασμό του Bridgestone Weather Control A005. Ο σχεδιασμός του πέλματος διαθέτει διάταξη σχήματος V, καινοτόμο σχήμα “Z” του πλαϊνού μέρους και αυλακώσεις μεγάλου όγκου στην περιοχή των ώμων του πέλματος. Λειτουργεί με τη βέλτιστη δομή κατασκευής και την κατανομή της πίεσης στην επιφάνεια επαφής ώστε να εξασφαλίσει ότι το ελαστικό θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των τελικών καταναλωτών όσον αφορά την πρόσφυση, την απόδοση καυσίμου και τη φθορά. Η χρήση της τεχνολογίας Nano Pro-TechTM της Bridgestone και η υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο υποστηρίζουν περαιτέρω την απόδοση του ελαστικού.

Δείτε ακόμη: Θα πάρει μπρος Lada που ήταν μέσα σε λίμνη; (+video)

Το Bridgestone Weather Control A005 αρχικά θα είναι διαθέσιμο με 68 διαστάσεις για ζάντες από 15 έως 20 ίντσες, καλύπτοντας άμεσα την ζήτηση ελαστικών σε ποσοστό 94% για επιβατικά αυτοκίνητα και SUV (με αντίστοιχες ζάντες), ενώ το 2019 θα προστεθούν επιπλέον διαστάσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store