Πλυστικά μηχανήματα Lamda Cleaning Systems

Η εταιρεία Lamda Cleaning Systems παράγει υψηλής πίεσης πλυστικά μηχανήματα, πιστόλια νερού και άλλα μηχανήματα καθαρισμού, τα οποία προορίζονται για επαγγελματική χρήση. Τα συστήματα καθαρισμού Lamda είναι τα κατάλληλα μηχανήματα για τον καθαρισμό βιομηχανιών και εταιρειών που ενασχολούνται με την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυτιλία, τα κτήρια, τα καύσιμα κ.λπ.

Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στη ναυτιλιακή βιομηχανία, η Lamda Cleaning Systems παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας για χρήση κάτω υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες. Έχει κατασκευάσει πάνω από 1.500 μηχανές καθαρισμού υψηλής πίεσης που χρησιμοποιούνται σήμερα στα πλοία.

Η γκάμα των καθαριστικών υψηλής πίεσης και των πιεστικών νερού κυμαίνεται από 150 bar έως 1.000 bar, ικανοποιώντας κάθε σκοπό καθαρισμού, ενώ είναι διαθέσιμες και εξατομικευμένες λύσεις. Υπάρχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως είναι πλυστικά μηχανήματα βενζίνης ή ηλεκτρικά, κρύου νερού και πολλά αξεσουάρ. Επίσης, παρέχονται τεχνικές υπηρεσίες και μηχανήματα μεταχειρισμένα και ανακατασκευασμένα.

Τα συστήματα καθαρισμού της εταιρείας Lamda Cleaning Systems προσθέτουν αξία στην ιδιοκτησία σας!

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Προπύλου 3, Πειραιάς 185 40
  • Τηλέφωνο: 211 4027168
  • Site: www.lamda-cs.com
  • e-mail:info@lamda-cs.com

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store