Τοποθέτηση LPG σε Audi από την EuropeGas

Η υγραεριοκίνηση στο αυτοκίνητο έχει εξοικονομήσει πολλά χρήματα στους κατόχους οχημάτων με κιτ LPG, αφού το κόστος εγκατάστασης είναι οικονομικό, ενώ σε συνδυασμό με τη χαμηλή τιμή του καυσίμου η απόσβεση γίνεται γρήγορα.

Πάντα όμως η τοποθέτηση κιτ υγραεριοκίνησης σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο πρέπει να γίνεται από εταιρείες με μακρόχρονη εμπειρία, αξιόπιστες και με τις απαιτούμενες after sales παροχές μετά την εγκατάσταση.

Η EuropeGAS Hellas αποτελεί εγγύηση στην τοποθέτηση και εμπορία συστημάτων αεριοκίνησης και λειτουργεί σε συνεργασία με τη μητρική εταιρεία EuropeGAS ως αποκλειστικός και μοναδικός αντιπρόσωπος από το 2011. Παράλληλα, η EuropeGAS Hellas έχει 120 συνεργάτες – εγκαταστάτες και 300 περίπου συνεργεία που προμηθεύονται προϊόντα της.

Πριν από λίγους μήνες η EuropeGAS Hellas μεταφέρθηκε και άνοιξε ένα νέο μεγάλο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58Β. Με πάνω από 30.000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν με την υποστήριξη της EuropeGAS, η εν λόγω εταιρεία έχει μεγάλη τεχνογνωσία στην τοποθέτηση κιτ LPG σε πάρα πολλά μοντέλα. Μία από τις μάρκες που έχει κάνει πολλές τοποθετήσεις κιτ υγραερίου είναι και η Audi, σε μοντέλα όπως είναι Α3, Α4, Α6, TT κ.λπ.
Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store