Τοποθέτηση υγραερίου σε Nissan από την EuropeGAS

Η οικονομία που προσφέρει το υγραέριο στο αυτοκίνητο είναι αναμφισβήτητη, ειδικά τώρα που η τιμή της βενζίνης έχει εκτοξευθεί πάνω από τα 1,6 ευρώ/λτ., ενώ το LPG κοστίζει 0,8 ευρώ/λτ. Ωστόσο, ο οδηγός που σκοπεύει να εγκαταστήσει κιτ LPG στο αυτοκίνητό του θα πρέπει πάντα να απευθύνεται σε αξιόπιστες εταιρίες, για να έχει οικονομία αλλά και ασφάλεια.

Η EuropeGAS Hellas είναι μια εταιρία με μακροχρόνια εμπειρία στην εγκατάσταση αλλά και στο service συστημάτων αεριοκίνησης, έχει 120 συνεργάτες – εγκαταστάτες και 300 περίπου συνεργεία που προμηθεύονται προϊόντα της. Πρόσφατα μεταφέρθηκε και άνοιξε νέο υπερσύγχρονο κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58Β, μπροστά στο σταθμό Μετρό Ελληνικό με κατεύθυνση την Αθήνα. Αποτελεί το νεότερο κατάστημα του ομίλου EuropeGAS Πολωνίας, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων αεριοκίνησης υψηλής ποιότητας. Αποτελείται από επιφάνειες 250 τ.μ. εσωτερικού χώρου και 200 τ.μ. εξωτερικού χώρου όπου στεγάζονται γραφεία και πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο.

Με πάνω από 30.000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν με την υποστήριξη της EuropeGAS, η εν λόγω εταιρεία έχει μεγάλη τεχνογνωσία στην τοποθέτηση κιτ LPG σε πάρα πολλά μοντέλα, ανεξαρτήτως μάρκας και κινητήρα. Μία από τις μάρκες που έχει κάνει πολλές τοποθετήσεις κιτ υγραερίου είναι και η Nissan, όπως σε μοντέλα Micra, Qashqai, Juke, X-Trail, Tiida, Almera, Primastar κ.λπ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store