Νέα έκθεση Skoda Κοιλάκος στη Λεωφόρο Συγγρού

1

Η Skoda Κοιλάκος, επίσημος αντιπρόσωπος Skoda, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1980 και όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει ολοκληρωμένες παροχές υπηρεσιών αυτοκινήτου στους πελάτες της, έχοντας δημιουργήσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

Τώρα, η Skoda Κοιλάκος ενισχύει τις υπηρεσίες της και εκσυγχρονίζεται περεταίρω με το νέο κατάστημα Skoda που άνοιξε στη Λεωφόρο Συγγρού 328-330, στην Καλλιθέα. Στη μοντέρνα και πολύ μεγάλη έκθεση, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής θα βρει όλα τα καινούργια Skoda, όπως είναι τα μοντέλα Citigo, Fabia, Rapid, Octavia, Superb, Karoq και Kodiaq.

Το έμψυχο δυναμικό όλων των τμημάτων της επιχείρησης είναι κοντά σας ώστε να προσφέρει κάθε στιγμή την αξιοπιστία που αναζητάτε στο προϊόν και στην παροχή υπηρεσιών αυτού.

Εκτός από την πώληση των καινούργιων αυτοκινήτων Skoda, η Skoda Κοιλάκος διαθέτει πολλές ακόμα υπηρεσίες, όπως είναι Εξουσιοδοτημένο service, ΦανοποιείοΒαφείο, Ανταλλακτικά, Αξεσουάρ, Πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτωνΧρηματοδοτήσεις και Ασφάλειες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 328-330
  • Περιοχή: Καλλιθέα
  • Τηλέφωνα: 210-9015100, 210-9357030
  • email: info@koilakos.gr
  • site: koilakos.gr

Χάρτης: