Γιατί η Anytime αποτελεί εγγύηση για την ασφάλιση ενός επαγγελματικού φορτηγού

1

Οι ιδιοκτήτες μιας μικρομεσαίας επιχείρησης στην ουσία είναι «αφεντικά του εαυτού τους». Πράγματι δεν έχουν να λογοδοτήσουν σε κάποιον προϊστάμενο ή διευθυντή.

Όμως έχουν να δώσουν λόγο σε πολλούς «μικρούς» προϊσταμένους. Ουσιαστικά στους ίδιους τους πελάτες τους. Ένας εστιάτορας, ένας κρεοπώλης, ένας υδραυλικός, γνωρίζει πως οι πελάτες είναι δίκαιοι αλλά και αυστηροί κριτές.

Στη σημερινή εποχή του συνεχιζόμενου ανταγωνισμού και της «ψηφιακής πραγματικότητας» των social media, δεν υπάρχουν περιθώρια για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά. Η καλή σχέση επαγγελματία – πελάτη είναι αυτή που δίνει το απαραίτητο «οξυγόνο» σε μία επιχείρηση.

Ποιοτικές υπηρεσίες και αξιοπιστία προσφέρει η ασφάλιση στην Anytime

Από την πλευρά του ο ελεύθερος επαγγελματίας, είναι λογικό να απαιτήσει ποιοτικές υπηρεσίες από την ασφάλιση φορτηγού. Η Anytime μπορεί σίγουρα να τις προσφέρει.

Διότι εάν ο επαγγελματίας χρειαστεί οδική βοήθεια δε θα περιμένει δύο και τρεις ώρες για τη μεταφορά του φορτηγού. Θα εξυπηρετηθεί από το πανελλήνιο δίκτυο σταθμών οδικής βοήθειας της INTERAMERICAN.

Ρίχνοντας μία ματιά στο ασφαλιστικό πρόγραμμα Value της Anytime, o επαγγελματίας σίγουρα θα εκπλαγεί με το εύρος των καλύψεων. Συγκεκριμένα, καλύπτεται ακόμα και η απώλεια των κλειδιών του οχήματος, μέχρι του ποσού των 150 ευρώ. Στην ολική κλοπή του φορτηγού, η Anytime δίνει την αποζημίωση μέσα σε 45 μέρες από τη δήλωση του συμβάντος, όταν άλλες εταιρίες κάνουν μέχρι και 3 μήνες.

Πατήστε εδώ για να πάρετε προσφορά

Ένας ελεύθερος επαγγελματίας με υποδειγματική επαγγελματική συμπεριφορά, θα βγει σίγουρα κερδισμένος. Μόνο κερδισμένος θα βγει επίσης εάν ασφαλίσει το επαγγελματικό του φορτηγό στην Anytime. Διότι θα έχει τις ποιοτικές υπηρεσίες για ένα βασικό εργαλείο της δουλειάς του, αυτές που ο ίδιος προσφέρει κάθε μέρα στους πελάτες του.