Προσφορά για ξεθάμπωμα και γυάλισμα φαναριών

Μία από τις συνηθέστερες φθορές που συναντώνται σε αρκετά αυτοκίνητα, είναι το θάμπωμα των εμπρός φωτιστικών σωμάτων τους, με αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά ο φωτισμός τους το βράδυ και κατ’ επέκταση η ορατότητα στην οδήγηση. Το πλαστικό κάλυμμα των φαναριών χάνει τη διαύγειά του λόγω κυρίως των υπεριωδών ακτινών του ήλιου. Όμως μπορούν να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση με λίγα χρήματα και να δείχνουν πάλι σαν καινούργια.

O Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz ΕΚΚΑ Service με την πολυετή εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία και τους άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, προσφέρει για κάθε αυτοκίνητο ανεξαρτήτου μάρκας και μοντέλου, το ξεθάμπωμα και γυάλισμα φαναριών στην τιμή των μόλις 30 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για το φανοβαφείο που βρίσκεται στην στην Καλλιθέα, στην οδό Αλεξάνδρου Πάντου 29.

Παράλληλα, οι κάτοχοι των Mercedes μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές που ισχύουν για μικροεπισκευές στο αμάξωμα και λοιπές εργασίες που αφορούν τα εξωτερικά μέρη. Να σημειωθεί ακόμα ότι η ΕΚΚΑ Service συνεργάζεται με όλες τις επώνυμες ασφαλιστικές εταιρείες και με μια απλή εξουσιοδότηση γίνεται η αποζημίωση απευθείας από την ασφαλιστική, χωρίς να χρειάζεται οικονομική μεσολάβηση από τον πελάτη.

Καλέστε τώρα την ΕΚΚΑ Service στο τηλέφωνο 210 9248880 για ραντεβού και επωφεληθείτε της μοναδικής αυτής προσφοράς.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Πάντου 29, Καλλιθέα

ΕΚΚΑ line: 210 9248880

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store